Easy Game

TSF Dalera BB en Jessica von Bredow-Werndl winnen Louisdor Finale 2017

Millenium, Duitse Topvererver

Hermès, aanstormend talent in Nederland

Honoré du Soir, opvallende zoon in de Trakehner Fokkerij

Easy Game heeft de laatste jaren veel reclame gemaakt met zijn geweldige verervingskracht. Millennium mv. Ravel leverde de laatste jaren opvallende jonge hengsten op de Duitse Hengstenkeuringen. Zijn zoon Maracaná mv. Lord Loxley I werd Siegerhengst in Westfalen en voor het geweldige bedrag van € 700.000.- afgeslagen. Een andere opvallende zoon van Easy Game is Honoré du Soir mv. Latimer maakte veel indruk op de Trakehner Gala-avond in Neumünster. Uit de eerste jaargang dat Easy Game in Nederland ingezet werd, is onze hengst Hermès (mv. Flemmingh) KWPN-goedgekeurd. Dalera BB (Easy Game x Handryk) is onder Jessica von Bredow-Werndl een toekomsttalent voor Duitsland en al zeer succesvol in de Prix st. Georges en Intermediaire II. 

Easy Game loopt op dit moment in de Lichte Tour. Easy Game kan zeer gemakkelijk aanpiafferen. Dit is zijn 2e natuur wat hij geërfd heeft van zijn vader Gribaldi, die wereldwijd meer dan 50 Grand Prix-paarden heeft voortgebracht.

Dat Easy Game zo goed fokt,is ook niet verwonderlijk. Zijn moeder, de Staatspremiemerrie Evita werd Siegermerrie op de 'Landesschau' in Rheinland. Evviva, de 2e nakomeling van Evita werd op de Trakehner Hengstenkeuring in Neumünster uitgeroepen tot 'Jahressiegerstute'. De 3e nakomeling van Evita, Elvira (v. TCN Partout) werd in 2008 'Jahressiegerstute'. Haar 4e nakomeling Elba, de volle zus van Easy Game, werd 'Siegerstute' in Rheinland.

Fokker
Fam. Willemsen - den Bieman
Aaldert 20
6617 AL Bergharen
Kleur
Donkerbruin
Geboortedatum
2003
Stokhoogte
1.76 m
Goedgekeurd voor

Trakehner Verband

Dekgeld gust
€ 250,-
Dekgeld drachtig
€ 1.000,-
Dekgeld totaal
€ 1.250,-
Sperma beschikbaar
Vers

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...