Totilas

Totilas en zijn kinderen zijn hard op weg om de dressuurpaardenfokkerij een nieuwe dimensie te geven. Governer en Glock's Toto Jr kregen samen maar liefst 19 zonen aangewezen voor de 2e Bezichtiging. Zijn zoon Total U.S. maakte een fenomenale indruk tijdens de hengstencompetite 2017/2018. Afgelopen zomer werd Governer reserve Wereldkampioen bij de 6-jarige dressuurpaarden.

Op de KWPN-Hengstenkeuring 2017 waren alle overwinningen in de rubrieken voor 5- en 6-jarige dressuurhengsten voor de zonen van Totilas. 

Totilas lijkt zich te ontwikkelen tot een zeer interessante fokhengst. De fenomenale instelling die hij zelf had, lijkt hij ook door te geven. Gemiddeld hebben zijn nakomelingen een goede uitgroei en tonen daarbij een zeer goede balans onder het zadel. Totilas lijkt het beste te fokken bij grotere, langgelijnde merries.

Totilas, de levende legende, die onder Edward Gal tot ongekende hoogte steeg. Totilas, Wereldkampioen en Wereldrecordhouder, is het dressuurpaard dat de dressuurwereld een nieuwe dimensie gegeven heeft. Totilas en Edward gingen in no-time van record naar record. Drie keer brak hij het wereldrecord - eerst in 2009 op de Europese Kampioenschappen met 90,75 % in de Kür op Muziek, daarna in Windsor met 92,3 % en tenslotte op het CHIO Aken 2010 de Grand Prix Special met 86,45%. Wereldkampioen in Kentucky, Europees Kampioen in Windsor, World Cup-winnaar in 2010 en tweemaal Nederlands Kampioen. Met het Nederlandse team won hij ook het Europees Kampioenschap en Wereldkampioenschap. We zijn trots dat wij Totilas binnen ons Hengstenbestand kunnen aanbieden.

Fokker
Onb. J.K. & A. Schuil - Visser
Ateweg 1
9108 NA Broeksterwoude (Fr).
Kleur
Zwart
Geboortedatum
2000
Stokhoogte
1.70 m
Familie
Freiminka-stam, Merrielijn 38, fokfamilie 715
Goedgekeurd voor
KWPN
Oldenburg
Holstein
Hannover
Westfalen
alle Zuid Duitse stamboeken
Dekgeld gust
€ 2.500,-
Dekgeld drachtig
€ 0,-
Dekgeld totaal
€ 2.500,-
Sperma beschikbaar
Vers
Overige informatie

Indien niet drachtig: 50% reductie in 2019
Verzend- en EU-kosten worden doorberekend.

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...