Bond Street

Bond Street is net zo exclusief als de winkelstraat in London. Hij is chique, modern, mooi en heel speciaal in beweging. Daarin laat Bond Street heel veel houding en souplesse zien en toont hij een geweldige techniek. Geen wonder dat Bond Street in de etalage van ons station staat.

De hengstenkeuringscommissie van Oldenburg zag Bond Street ook en was zo onder de indruk van zijn kwaliteiten dat ze hem goedkeurden. Hij is een telg uit de befaamde Utopia-stam van zijn bekende preferente neef Vivaldi. Zijn moeder Zinzi-Utipia is net als onze tophengst Vivaldi een nakomeling van de merrie Renate-Utopia (Jazz x Ulft) en ze is de volle zus van NMK-kampioene Wiona-Utopia. Bond Street’s moeder deed het op de keuringen en in de test bijzonder goed en is daarmee Elite. Het Preferentschap en het Prestatiepredicaat dankt ze aan haar oudste kinderen. Een op en top fokmerrie uit een bijzonder goede stam.

Bond Street’s vader Bordeaux behoeft net als goede wijn ook geen krans. Onze kampioen van de KWPN-Hengstenkeuring 2009 ontpopt zich tot een absolute topvererver met nu al meer dan 25 goedgekeurde zonen in Europa en vele excellente dochters. Ook KWPN-keuringskampioen Le Formidable is een zoon van Bordeaux, die zelf gefokt is uit de beroemde Dodona-stam. Bordeaux combineert zijn fokkerijloopbaan met een carrière in de topsport. Met Isabel Freese nam Bordeaux nam deel aan de Europese Kampioenschappen in Gothenburg en is nu voor Japan in de running voor een Olympisch ticket voor de Spelen in Tokio.

Dus voor wie exclusief wil shoppen uit het beste wat ons dekstation te bieden heeft, kom naar Bond Street; de zoon van Bordeaux en de neef van Vivaldi.

Breeder
Mw. C. Kattenbelt-Versantvoort
Ruwenbergstraat 16
5271 AG Sint Michelsgestel
Color
Donkerbruin
Birthdate
2016
Height
1.65 m
Family
Nomana-stam, Merrielijn 2, fokfamilie 8
Approved for

Westfalen
Oldenburg

Service fee
€ 250,-
Studfee pregnant
€ 750,-
Studfee total
€ 1.000,-
Sperm available
Diepvries
Additional info

Genoom 102
WFFS-vrij

Order semen

Pedigree

Stamboek wordt geladen...