Dante U.S.

2021
In 2020 heeft Dante U.S. zich zeer goed ontwikkeld onder Renate van Uytert- van Vliet. Hij krijgt meer rust in zijn draftour en laat van nature zeer veel kwaliteit zien voor de verzameling. Zijn galop is en was een droom en gaat richting de 10. Doordat hij meer rust en balans krijgt is zijn stap ook beter aan het worden. Dante U.S. is een eerlijke hengst met zeer veel bereidheid tot werken en geeft zijn amazone een magisch gevoel in de galop. We kijken mega uit naar zijn eerste veulens en verwachten er een heel aantal te gaan zien met ras, uitstraling en een geweldige bewegingsafloop.

2020
Deze fantastisch gefokte hengst stellen we dit jaar voor het eerst ter dekking. Dante U.S. is een zoon van de bekende Grand Prix-hengst Dante Weltino uit de moeder van Total U.S. Wat willen we nog meer in een pedigree! Dit jonge talent kan fantastisch draven en galopperen. Zijn stap is redelijk maar kan door zijn spanning nog niet echt tot schrijden komen. Deze hengst lijkt net als Total U.S. meerdere turbo's te hebben en we gaan hem zorgvuldig opleiden. Voor fokkers die van een avontuur houden en een hengst willen gebruiken met mega talent............dit is uw kans!

Bericht Horses
Twee halfzussen van Total US brengen 2 miljoen op. De moeder van Total U.S. bracht twee miljoen in het laatje. 1.050.000 euro was er voor de vierjarige merrie Brisbane (v.Bordeaux) en de vijfjarige Zantana komt voor 955.000 euro naar Nederland. Beide merries komen uit Sondra (Sir Donnerhall x Don Schufro). Brisbane werd aangeschaft door Harmony Sport Horses van Leslie Malone. RS2 Dressage kocht weer een Zonik in Ankum. De vorige Zonik-aankoop, Zum Glück RS2, was zeer succesvol. Hij werd dit jaar met Robin van Lierop Bundeskampioen. De Zonik van dit jaar, Zantana is ook de moeder van de topkampioen op de Mecklenburger keuring dit jaar, Fürst Zonik.

Fokker
Gestüt Lewitz
Lewitzhof 1
DE-19306 Neustadt-Glewe
Kleur
Zwart
Geboortedatum
2016
Stokhoogte
1.72 m
Goedgekeurd voor

AES

Dekgeld gust
€ 250,-
Dekgeld toeslag
€ 650,-
Dekgeld totaal
€ 900,-
Sperma beschikbaar
Vers
Overige informatie

Voldoet aan KWPN-röntgen eisen
Genoom 102
WFFS-vrij
Vosfactor vrij

Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...