Deparon U.S.

Deparon U.S. heeft een prachtige bloedvoering, via vaderskant dubbel Donnerhall gecombineerd met veel Engels-volbloed aan moederszijde.

Deveraux x Londonderry x Rotspon x World Cup I x Bleep XX x Gotthard

Deparon U.S. heeft in 2018 ook aantal aansprekende resultaten neergezet onder Dinja van Liere. In de Subli Cup waren ze meerdere keren hoog geklasseerd. De eerste veulens geboren in 2018 waren zeer opvallend. Bij Paul Schockemöhle hebben ze een aantal merries in 2017 met hem geïnsemineerd wat resulteerde in een Kampioensveulen in Lewitz / Mecklenburg. Wij kijken uit naar zijn eerste veulenjaargang in nederland.
  
Deparon U.S. kwam voor het eerst ten tonele, tijdens de kwalificatie voor 3-jarige hengsten voor het Hannoveraner Bundeschgampionat in Verden 2017. Hier liep hij onder Julia Watzek naar een 2e plaats. Score; stap 8.0, draf 9.0, galop 8.5, 'ausbildung' 9.0 en lichaamsbouw 8.0, totaalscore 8.5. Tijdens de finale op het Bundeschampionat voor alle 3-jarige hengsten van geheel Duitsland eindigde Deparon U.S. op een hele mooie 4e plaats. Hij kreeg net als de hengst Secret een 8.5 voor zijn draf. Secret draaft meer spectaculair maar Deparon U.S. draaft met een techniek van verzameling en kracht vanuit het achterbeen. Dit is ook niet verwonderlijk omdat zijn vader, de Grand Prix-hengst Devereaux dubbel ingeteeld is op Donnerhall. Via moederszijde de Hannoveraner tophengsten Londonderry x Rotspon x World Cup I, maakt Deparon U.S. tot een zeer interessante gefokte hengst. Zijn overgrootmoeder Walencia, Kampioen op de DLG-Show Hannover 1986 is ook de moeder van het Grand prix-paard Camaran.

Deparon heeft een echt hengstenmodel met een correct fundament. Hij loopt met veel kracht vanuit het achterbeen en heeft veel tact. Na de verkoop van Total U.S. hebben met we met Paul Schockemöhle overlegd dat één van hun jonge toptalenten richting ons kwam. We zijn dan ook zeer verheugd deze hengst te kunnen aanbieden. Het ligt in de bedoeling dat we hem dit najaar aanbieden bij het KWPN. 

Fokker
Mw. U. Kufner
Ziegelstadelweg 5
82041 Ödenpullach
Kleur
Bruin
Geboortedatum
2014
Stokhoogte
1.70 m
Familie
Nikaza, Hannover Stutenstamm 2191506 (Schridde 35)
Goedgekeurd voor

AES-Approved

Meckelenburg

Hannoveraner Verband

Oldenburgen

Dekgeld gust
€ 250,-
Dekgeld toeslag
€ 650,-
Dekgeld totaal
€ 900,-
Sperma beschikbaar
Diepvries
Overige informatie

Voldoet aan KWPN-röntgen eisen
Genoom 102
WFFS-vrij

Sperma bestellen

Pedigree

Stamboek wordt geladen...