Europese Kampioenschappen

Dinja van Liere en Haute Couture knallen naar een score van 75.699% en een prachtige 9e plaats in de Grand Prix Special. Wat een powerrrrr en kwaliteit toonde ze onder Dinja, Prachtige appuyementen, sterke piaffe en passage, een stap voor een 9.0 en nog meer hoogtepunten gaat er zeker toe leiden dat de juryleden deze combinatie steeds meer punten gaan geven.

TSF Dalera BB van onze hengst Easy Game is onder Jessica von Bredow-Werndl vanavond in de Spécial iets gespannen. En er sluipt een foutje in de Spécial bij de eners. Maar als 8-en, 9's en 10-en (26 keer!!) all over the place zijn, kun je je iets veroorloven. Het wordt 84,271% en GOUD.

Publiek fluit: Dufour achter Werth
Fluiten in een dressuurstadion. Dat hoor je ook niet elke dag. Maar het publiek laat toch even weten dat ze het niet eens zijn met de beslissing van de jury om Cathrine Dufour achter Isabell Werth te zetten. En over die beslissing is zeker ook te twisten. De reden dat het nu waarschijnlijk een bronzen in plaats van een zilveren gaat worden ligt op de laatste lijn: Bohemian van onze hengst Bordeaux galoppeert even aan. Dufour was op koers voor zilver (voor Werth), maar dat foutje op de laatste lijn moet toch ook meegenomen worden door de jury. Het wordt 81,079% en BRONS