Lamborghini U.S. KWPN-goedgekeurd

Met een prachtige beschrijving is onze hengst Lamborghini U.S.die we samen hebben met Paul Schockemöhle KWPN-goedgekeurd.

Commentaar Bart Bax: “Een chique en bloedgemaakte hengst met een heel mooi front. Hij heeft veel techniek en mechaniek in het lopen en een voorbeen met veel expressie. Hij kan makkelijk schakelen en loopt eigenlijk altijd de goede kant op. Hij is mooi geconcentreerd op zijn amazone en doet al z’n werk graag. Soms wel iets te graag, je moet bij deze hengst oppassen dat hij zichzelf niet overloopt en teveel wil. In het onderzoek heeft hij vooral progressie gemaakt in het volgen van de hand.”

Deze power hebben we nodig voor de Topsport en fokkerij!!!

Lamborghini's moeder Sondra kennen we als moeder van onze Grand Prix-hengst Dante U.S. (v.Dante Weltino), Mister U.S. v. Grey Flanell, Zantana RS2 v. Zonik en van het Olympiade-paard GLOCK’s Total U.S., die zijn loopbaan op ons station begon. KWPN-Verrichtingskampioen Extreme U.S. komt ook rechtstreeks uit deze moederlijn. Sondra is een halfzus van Viva Contana v. Vivaldi x Don Schufro.