Vivaldi verhuurd aan Blue Hors

Onze preferente KWPN-hengst Vivaldi is voor dit seizoen verhuurd aan Stoeterij Blue Hors in Denemarken. Onlangs hebben wij en Ad Valk het deel van Vivaldi, wat in handen was van Ton Kies, teruggekocht en nu deed de mogelijkheid zich voor om een deal te maken met Stoeterij Blue Hors.
 
De Deense stoeterij is ontzettend blij dat ze onze topvererver op stal hebben kunnen krijgen. Martin Klavsen, fokkerijchef op Stoeterij Blue Hors: "Wij zijn ontzettend blij dat het ons gelukt is om een internationaal gevraagde topvererver te huren".
 
Levensloop Vivaldi
Vivaldi (v. Krack C) werd in 2002 geboren bij Antoon Versantvoort, die hem vervolgens zelf voorstelde op de eerste bezichtiging van de KWPN-Hengstenkeuring 2004/2005. Daar werd Vivaldi ondekt door Joop van Uytert en Ad Valk. Vervolgens haalt Vivaldi de kampioensring, daar wordt hij uiteindelijk derde. In het najaarsonderzoek in 2005 wordt Vivaldi geplaatst als tweede dressuurhengst, met onder andere een 9 voor zijn galop, en daar valt zijn werkwillige karakter op: "Vivaldi is een eerlijke en betrouwbare hengst met een zeer goed karakter. De hengst heeft veel bereidheid tot werken en laat zich goed bewerken", staat in zijn verrichtingsrapportage. In 2007 wint hij de Pavo Cup met 100 punten in de finale en later wint hij ook de hengstencompetitie in de klasse Z onder Hans-Peter Minderhoud, die hem later ook succesvol op Lichte Tour-niveau heeft uitgebracht.