Balou du Rouet

Produceerde de Olympische zilveren medaillewinnaar Baloutinue

Voor de vijfde keer op rij behoort Balou du Rouet tot 's werelds beste spring- en eventingverervers, met een vijftiende respectievelijk achtste plaats (volgens de WBFSH-ranking) - dit wordt perfect bewezen door de zilveren medaillewinnaar van het team op de Olympische springwedstrijd in Tokio/JPN, Baloutinue/Laura Kraut/USA, de individuele bronzen medaillewinnaar op de Europese Eventingkampioenschappen in Avenches/SUI, Corouet/Sarah Bullimore/GBR, en het teamgoud en de individuele bronzen medaillewinnaar op de Europese kampioenschappen eventing voor jonge ruiters in Vilamoura/POR, Balento C. S./Emilie Conter/BEL.

Meer dan 70 van zijn nakomelingen zijn succesvol in 1.60m springwedstrijden. Dit betekent dat Balou du Rouet al lang troonopvolger is van zijn beroemde vader, de Olympische en drievoudig Wereldbekerwinnaar Baloubet du Rouet. Onder zijn succesvolle nakomelingen bevinden zich de individuele WK- en EK-teambronzen medaillewinnaar, het als achtste geplaatste WK-springpaard Bianca/Steve Guerdat/SUI en de EK-teamgouden en -zilveren medaillewinnaar en de individueel als negende geplaatste eventer Billy the Red/Kristina Cook/GBR. Andere garantie voor succes zijn Saura de Fondcombe/Nadja Peter Steiner/SUI, Europees Kampioenschap team brons winnaar, Brilliant du Rouet/Liubov Kochetova/RUS, Wereldkampioenschap deelnemer, Babalou/Darragh Kenny/IRL, vierde geplaatst in Aken evenals Balou Rubin/Pius Schwizer/SUI, Blossom Z/McLain Ward/USA, Blue Balou/Angelos Touloupis/GRE, Balenciana K/Edouard Schmitz/SUI, Balotelli/Matthew Boddy/USA, Balou Z/Kevin Jochems/NED, Balance/Felix Haßmann, Bantou Balou OLD/Laura Klaphake, Botakara OLD en Baloubet/Both Mario Stevens, die allemaal succesvol waren in Grand Prix-wedstrijden en Nations Cups, en Balou's Mascot M/Pia Münker en Ben Leuwer, derde geplaatst in de Duitse Eventingkampioenschappen en nu al internationaal succesvol. Het dressuurpaard Enying/Csaba Szokola/HUN won de bronzen medaille op de Hongaarse kampioenschappen en nam deel aan de Europese kampioenschappen in Hagen a.T.W./GER. Voor de atleten die alleen in Duitsland geregistreerd zijn, het totale gewonnen prijzengeld is meer dan 4,92 miljoen euro.

Baloutaire PS/Philip Rüping, Balzaci/Felix Haßmann, Baccord/Gerrit Nieberg en Balous Bellini/Lutz Gripshöver vallen op in de sport onder de bijna 70 gekeurde zonen van Balou du Rouet. Balou du Rouet komt voor aan moederszijde van onze OS Champion Stallion en hoofdpremiekampioen Conthalou. Vanuit het oogpunt van de fokkerij verdienen ook de premiehengst van de Holsteiner keuring Baloubetto, verkocht voor 90.000 euro, de OS reservekampioensmerrie Honey Star en het kampioensveulen en reservekampioenveulen van de Goldfever Ring op de Duitse veulenkeuring vermelding.

Balou du Rouet begon zijn eigen carrière met de eindscore van 9,2 op de 30-dagen test in Vechta. Na herhaaldelijke overwinningen in jonge paarden rubrieken, won hij de kwalificatie ronde op de Duitse kampioenschappen met een score van 9.2, werd achtste in de finale van de zesjarigen en won springwedstrijden tot 1.50m.

Zijn moeder Georgia bracht ook de drie goedgekeurde hengsten Balissimo (v. Baloubet du Rouet), de Duitse kampioen Cornet's Balou (v. Cornet Obolensky), die onder zijn sportnaam Balou du Reventon/Brian Moggre/USA deel uitmaakte van het winnende Nations Cup-team in Aken in 2021, en de tweede plaats in de Grote Prijs pakte, en de Grote Prijs won in Sopot/POL en Wellington/USA, en Chatinue (v. Chacco-Blue)/Darragh Kenny/IRL. Georgia's dochter en kleindochters brachten talrijke internationale springpaarden en de gekeurde hengsten Chageorge (v. Chacco-Blue) en Vivagran (v. Vivant).

De Oldenburgse moedersvader Continue is ook de moedersvader van Antello Z/Cameron Hanley/IRL, die deelnam aan de Wereldkampioenschappen en Europese Kampioenschappen, Baloufina/Cian O'Connor/IRL en Camilla/Denis Lynch/IRL.

Zijn grootmoeder Georgette II bracht ook Sandrissimo (v. Sandro), gekeurde hengst en succesvol in 1.40m springwedstrijden.

De hengsten Domino, Gepard en Granit, die voorkomen in de eerdere generaties van Balou du Rouet's pedigree, hebben een blijvende invloed gehad op het merriebestand van Paul Schockemöhle's stoeterij.

De goedgekeurde hengsten Daddy Cool, Le Sandro, Lord Sandro, Conthargos/Jacek Zagor/POL, Lacento en Sir Calido komen ook uit de Westfaalse lijn van Filmkunde.

Topklasseringen in de ranglijsten van de beste spring- en eventingverervers ter wereld!

Fokker
Gestüt Lewitz
Lewitzhof 1
DE19306 Neustadt-Glewe
Kleur
Bruin
Geboortedatum
1999
Stokmaat
1.71 m
Familie
Westf Stamm 329
Goedgekeurd voor

Deutsches Sport Pferd

Hannover

Oldenburg

Holstein

Mecklenburg

Rheinland

Westfalen

KWPN

Zangersheide

Ierland

Italië

Zweden

Dekgeld gust
€ 1.800,-
Dekgeld toeslag
€ 0,-
Dekgeld totaal
€ 1.800,-
Sperma beschikbaar
Vers / Diepvries
Available with
<p>Hengstenstation van Uytert</p>
Overige informatie

WFFS postitief

Let op: voor de hengsten van Schockemöhle gelden andere voorwaarden! Klik hier voor de voorwaarden.

Balou du Rouet begon zijn eigen carrière met een 30-dagen test in Vechta, waar hij een 9,2 scoorde. Na een reeks overwinningen in proeven voor jonge springpaarden won hij de kwalificatiewedstrijd op het Bundeschampionat met een score van 9,2, werd achtste in de finale voor zesjarigen en won de 1,50 meter springrubriek.

Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...