Blue Hors St. Schufro

Actueel 2024:
De directe lijn tussen Blue Hors en ons Hengstenstation was een goed succes in 2023 en wordt in 2024 daarom weer voortgezet vanaf 1 april 2024 tot en met 2 augustus 2024.

Bestellingen voor Blue Hors St. Schufro:

  • Bestellingen op vrijdag na 09:00, zaterdag, zondag en maandag voor 09:00 uur -> Levering maandagavond.
  • Bestellingen op maandag na 09:00 uur, dinsdag en woensdag voor 09:00 uur -> Levering woensdagavond.
  • Bestellingen op woensdag na 09:00 uur, donderdag en vrijdag voor 09:00 uur -> Levering vrijdagavond.

Indien u het sperma op de leveringsdag wilt afhalen, kan dit 's avonds na 19:30 uur op ons station of wij komen het dezelfde avond, zónder extra kosten, insemineren bij uw merrie op stal (max. 30-40 km vanaf ons station in Heerewaarden). Het sperma kan ook de dag erna verzonden worden met HippoXpress. De verzendkosten hiervan worden dan doorberekend.

Wel worden er per levering NVWA papierkosten berekend ivm de import vanuit Denemarken.

Let op! Bovenstaande leveringsvoorwaarden gelden alleen op de eerste 3 bestellingen/leveringen. Vanaf de 4de bestelling/levering wordt er €75,- per bestelling doorberekend (excl. verzendkosten van HippoXpress binnen NL en NVWA papierkosten).

Alle hengsten hebben een zeer goede spermakwaliteit.

 

Blue Hors:

St. Schufro werd tijdens de Hannoveraanse keuring in 2013 uitgeroepen tot premiehengst, in 2014 tot kampioen tijdens de Deense 35-daagse proef met 864,5 punten en tot kampioenshengst voor 4-jarigen tijdens de Deense warmbloedhengstenkeuring in Herning in 2015.

Onder Allan Grøn als 4-, 5- en 6-jarige won hij de kwalificatie voor het Deens kampioenschap met een totaalscore van ruim boven de 9 en scoorde hij een 9,8 in stap, draf en galop, evenals rijdbaarheid!

Tegenwoordig wordt St. Schufro gereden door Nanna Skodborg Merrald en sinds hun debuut in 2018 heeft het duo enorm veel succes geboekt op zowel nationale als internationale wedstrijden in de klassen MA, Prix St. Georges, Intermediaire I, Intermediaire II en nu ook Grand Prix .

– St. Schufro is een echte pleaser en een groot plezier om elke dag mee te werken. Hij is volledig geconcentreerd op zijn werk en zijn ruiter en beschikt over onbeperkt talent. Hij is de liefste, rustigste en makkelijkste hengst in de omgang en beschikt over een heel bijzonder vermogen om topprestaties te leveren.
– Nanna Skodborg Merrald, amazone bij Blue Hors

 

Nederland:

Prachtige Grand Prix-hengst beschikbaar voor de Nederlandse fokkerij

Vader van Wereldkampioen 5-jarige dressuurpaarden St. Paris

Wij zijn blij dat we de topfok- en sporthengst St. Schufro voor Nederland kunnen aanbieden.
Zijn fokkerij is afgelopen jaar opgevallen op het W.K. Young Horses in Nederland. Hij had daar een 4-tal nakomelingen meelopen en zijn dochter St. Paris gereden door Victoria E. Vallentin werd Wereldkampioen bij de 5-jarige dressuurpaarden. Bij de 4-jarige hengsten werd Kampioen St. Athletique voorgesteld door Heiko Klausing. Een geweldige prestatie voor de Grand Prix-hengst St. Schufro – St. Moritz Junior x Blue Hors Don Schufro.

St. Schufro werd in 2013 als 2.5 jarige hengst uitgeroepen tot premiehengst tijdens de Hannoveraanse keuring. Daarna kampioen op zijn Deense 35-dagentest in 2014 met 864,5 punten, en kampioenshengst voor 4-jarigen op de Deense warmbloedhengstenkeuring in Herning in 2015.

Onder het zadel van Allan Grøn als 4-, 5- en 6-jarige won hij de Deense Kampioenschappen en scoorde hij maar liefst een 9.8 voor de stap, draf en galop evenals rijdbaarheid!

De laatste jaren wordt St. Schufro gereden door Nanna Skodberg Merrald en sinds hun debuut in 2018 heeft het tweetal enorme successen behaald op zowel nationale als internationale concoursen in de klassen Prix St. Georges, Intermediaire I, Intermediaire II en nu ook Grand Prix.

“Het is een groot genoegen om elke dag met hem samen te werken”, zegt Nanna Skokberg Merrald. St. Schufro concentreert zich volledig op zijn werk en zijn ruiter beschikt over een grenzeloos talent en is de liefste, rustigste en makkelijkste hengst in de omgang. Ze haalden al meerdere keren meer dan 80% in de Grand Prix Kür op Muziek zoals Jumping Mechelen en CDI Falsterbo.

Kleur
Zwart
Geboortedatum
2011
Stokmaat
1.70 m
Familie
KATI, Hannover Stutenstamm 1192507, Schridde 361
Goedgekeurd voor

Zweeds warmbloed

KWPN

Hannover

Deens warmbloed

Dekgeld gust
€ 700,-
Dekgeld toeslag
€ 1.400,-
Dekgeld totaal
€ 2.100,-
Sperma beschikbaar
Vers / Diepvries
Overige informatie

WFFS negatief

Op deze hengst gelden de tarieven en voorwaarden die Blue Hors hanteert. Klik hier voor de voorwaarden.

Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...