Bon My Love

Bon My Love is alleen beschikbaar middels diepvriessperma.

Uitstekende rijdbaarheid

Bon my Love voltooide de 50-dagen test in Schlieckau met topscores op de individuele kenmerken. Voor zijn draf, zijn galop, zijn bereidheid tot presteren en zijn karakterwaarden kreeg hij een “goede plus” (8,5). Van de overrijder kreeg hij een 8,75 en de totaalindruk werd gewaardeerd met een 8,0. Op deze manier emuleert Bon my Love de rijdbaarheidsgigant Rohdiamant, met wie hij nauw verwant is.

Zijn vader Bonds begon zijn carrière als Oldenburgse kampioenshengst. Vervolgens won hij zijn twee sportproeven met droomscores (10 voor galop, 9,5 voor rijdbaarheid) en werd hij seriewinnaar in de dressuurpaardenproeven. Geredendoor Beatrice Hoffrogge heeft hij nu een succesvol debuut gemaakt in de gevorderdenklasse. Meer dan 20 van zijn zonen zijn goedgekeurd. Tot zijn succesvolle nakomelingen behoort onder meer de regerend Federaal en Hannoveraans kampioen Barbor BS onder Sina Aringer.

De moeder St.Pr./El.St. Escada bracht het succesvolle M*-dressuurpaard Form my Love - H (v. For Romance I) en de seriewinnaar in de dressuurpaardenproeven Sir Amour (v. Sir Donnerhall I).

Moedersvader San Amour I behoort volgens de WBFSH-ranking (momenteel twaalfde) al jaren tot de meest succesvolle dressuurverervers ter wereld. Alleen al in Duitsland zijn al meer dan 50 van zijn zonen goedgekeurd. Zijn succesvolle nakomelingen zitten in diverse kampioensploegen, zoals Ikke-Pia v/d Bergerhoeve/Lore Vandeborne/BEL, San Ravallo/Carl-Lennart Korsch/SUI en Savona/Sarah Slattery/IRL.

De grootmoeder St.Pr./El.St. Elektia’s Dream bracht het S-dressuurpaard Sweet Pepper (v. Sir Donnerhall I).

In de pedigree volgen vadersterren Dream of Love en Rubinstein.

Uit de derde moeder St.Pr.St. Elektra is de geboorteplaats van de meervoudig wereldkampioen, wereldbekerwinnaar en Europees kampioen voltige, Humphrey Bogart OLD (v. Zijne Hoogheid). Elektra is de halfzus van de goedgekeurde hengst Cres Kando (v. Corlando).

De vierde moeder Eskalation is een halfzus van de gekeurde en Grand Prix-succesvolle vaders Rohdiamant en Royal Diamond (beiden Rubinstein)/Lisa M. Wilcox/USA.

Ook de hengsten Jazz Rubin (v. Jazzman), Manitoba (v. Manstein) en Mozart (v. More Magic xx) komen uit de Oldenburg-stam.

Uit de stam van de zo belangrijke Rohdiamant.

Kleur
Bruin
Geboortedatum
2020
Stokmaat
1.73 m
Familie
Oldenburger Stamm 57, fokfamilie 704
Goedgekeurd voor

Deutsches Sport Pferde

Hannover

Mecklenburg

Oldenburg

Rheinland

Westfalen

Dekgeld gust
€ 800,-
Dekgeld toeslag
€ 0,-
Dekgeld totaal
€ 800,-
Sperma beschikbaar
Diepvries
Overige informatie

WFFS negatief

Let op: voor de hengsten van Schockemöhle gelden andere voorwaarden! Klik hier voor de voorwaarden.

Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...