Casallco

Vader van Oldenburgs springkampioen en Hannoveraans vice-kampioen

Casallco's lijst met internationale successen wordt steeds langer: onder Philip Rüping won hij de Grote Prijs van Opglabbeek/BEL, was hij tweede in de Grote Prijs van Paderborn, vierde in de Grote Prijs van Riesenbeck en won hij in de Grote Prijzen van Redefin, Lastrup en Lanaken/BEL. Hij legde ook twee foutloze rondes af in de Nations Cup in Drammen/NOR.

Casallco begon zijn carrière als OS reservewinnaar, Ib hoofdpremiewinnaar, succesvolle kandidaat voor het verrichtingsonderzoek (driemaal de droomscore van een 10) en kwalificatie voor het Duits kampioenschap.

Casallco's nakomelingen volgen hem in zijn voetsporen. Eerst Casa Lady Love PS onder Lennard Runge die Oldenburgs kampioen en vice-springkampioen van Desiter werd. Cosima onder Harm Wiebusch, Hannoveraans vice-springkampioen en winnaar van de Paderborn CSI youngster springcompetitie, Casallbertin PS onder Patrick Stühlmeyer, zevende geplaatst op de Duitse kampioenschappen en verkocht op de P.S.I. Auction. Ook Cajulio, vice-springkampioen van Deister, en Conny Blue PS die derde werd. Cristo onder Hergen Forkert, Caskkato TW onder Scott Dollemore/GBR en Cajulio onder Simon Nizri/MEX zijn al begonnen met internationale wedstrijden.

Onder zijn gekeurde zonen bevinden zich de hengst Casalou PS die succesvol is onder Eiken Sato/JPN en Jana Fink, die meerdere overwinningen heeft behaald in jonge paardencompetities en die reservekampioen van zijn verrichtingsonderzoek was en Cavoiro - H OLD onder Tobias Meyer, OS kampioenshengst, winnaar van het verrichtingsonderzoek en succesvol in de internationale Youngster Tour.

Casallco's dochter, St.Pr.St. Casalena, werd tweede Reserve Kampioene Merrie op de Westfaalse Elite Show. Ook hooggeplaatst met rang Ic is Caramba.

Met Casall, Contender, Carthago en Calypso II combineert Casallco het absolute beste van het Holsteiner ras in zijn pedigree. Bovendien komt de stamvader Cor de la Bryère vier keer voor in zijn pedigree.

Met een prijzengeld van ongeveer 4,2 miljoen euro was zijn vader Casall een van de hoogstverdieners. Onder het zadel van Rolf-Göran Bengtsson/SWE won de zoon van Caretino het eindklassement van de Global Champions Tour, de wereldbekerfinale van Leipzig en de bronzen teammedaille van het Europees kampioenschap. Hij nam het vaak op hoog niveau op tegen zijn niet minder succesvolle nakomelingen, die hem in 2015 voor het eerst in de top tien plaatsten van 's werelds beste springverervers volgens de WBFSH. Onder zijn meer dan 80 gekeurde hengsten bevinden zich de twee Holsteiner kampioenshengsten Cadilo en Casaltino, evenals de reservekampioenen Catch it en Cascadello I, waarbij de laatste werd geveild voor een recordbedrag van 600.000 euro.

Casallco's moeder Zelda IV is de volle zus van de internationaal gerangschikte Chocoprince en de halfzus van de WK finalist Chasseur Ask Z (v. Casall).

Zijn moedersvader Contender bracht talloze internationaal succesvolle springpaarden. Alleen al in Duitsland wonnen ze meer dan elf miljoen euro aan prijzengeld.

Grootmoeder Marli is de volle zus van de gekeurde hengsten Creve Coeur en Chippendale, die tot 1.40m niveau succesvol was.

Carthago, die in de derde generatie voorkomt, nam deel aan de Olympische Spelen in Atlanta/USA en Sydney/AUS met Jos Lansink/BEL. Hij won ook de Nations Cups in Aken/DE, Rotterdam/NED en La Baule/FRA en wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke zonen van Capitol I in de fokkerij.

In de vierde generatie verschijnt Contenders invloedrijke vader Calypso II voor de tweede keer, gevolgd door Ramiro's uitzonderlijke zoon Rio Negro.

Casallco vertegenwoordigt de Holsteiner stam 8798, die van Hannoveraanse origine is en ook de gekeurde hengsten Hemmingway, Le Filou I en II en de internationaal succesvolle springpaarden Charly Brown onderUwe Volmer en Marc Bettinger en Quenaro heeft voortgebracht.

Kleur
Donkerbruin
Geboortedatum
2011
Stokmaat
1.74 m
Dekgeld gust
€ 2.500,-
Dekgeld toeslag
€ 0,-
Dekgeld totaal
€ 2.500,-
Sperma beschikbaar
Vers / Diepvries
Overige informatie

WFFS negatief

Let op: voor de hengsten van Schockemöhle gelden andere voorwaarden! Klik hier voor de voorwaarden.

Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...