Casco Blue PS

De moeder is de halfzus van de supersterren Balou du Rouet en Balou du Reventon

Casco Blue PS voltooide het vrijspringen als onderdeel van zijn licentie met absolute superioriteit. De briljante genetica van deze hengst kent geen grenzen. De moeder is een halfzus van de supersterren Balou du Rouet en Balou du Reventon.

Vader Casallco viel al vroeg op: als OS-reservewinnaar, Ib hoofdpremiewinnaar, ideaal springpaard op het verrichtingsonderzoek (drie keer de droomgraad 10) en kwalificatie voor de federale kampioenschappen. Ondertussen won hij onder Philip Rüping zilver op de Duitse kampioenschappen, won de Grand Prix in Opglabbeek/BEL, werd tweede in de Grand Prix in Herning/DEN en in Paderborn, vierde in de Sires of the World finale in Lanaken/BEL, vijfde in de Grand Prix Prijs van Riesenbeck, zesde in de Grand Prix van Stockholm/SWE, zevende in de Grand Prix van Lastrup en dubbel nul in de Nations Cup in Drammen/NOR. Ruim tien zonen van Casallco werden goedgekeurd, waaronder de OS-kampioenshengst, winnaar van het HLP-springen en de internationaal succesvolle Cavoiro - H OLD/Roy van Beek/BEL - tot 1.50 meter springen. Zijn nakomelingen, die al succesvol waren op het 1.50 meter parcours, worden aangevoerd door Acajou/Ilan Bluman/USA, Casalltano PS/Samuel Hutton/GBR en Hailormade Calimocho/Sören Pedersen/DEN. Met Cascajall/Katrin Eckermann bracht hij de wereldkampioen springpaarden en Westfalenkampioen bij de zesjarigen, terwijl zijn dochter Casanina PS/Philip Rüping WK-zilver won bij de zevenjarigen. Zilver op de Hannoveraanse Jumping Horse Masters (7-8j.) ging naar de Casallco-dochter Cosima FRH/Harm Wiebusch. Cavendish/Antonia Locker wonnen brons op de Westfalenkampioenschappen (6 jaar). Op de Duitse veulenkampioenschappen behaalde een zoon de vijfde plaats in de finalering.

Moeder Georgia Chacca brengt al Carblue (v. Cartogran), die met Melinda Ma/HKG in 2023 deelnam aan de Aziatische Spelen in Hangzhou/CHN. Ook de dochter Casa Blougia PS behaalde al internationale parcourssuccessen.

Moedersvader Chacco-Blue, zelf derde in de Grote Prijs van Aken en winnaar van de Grote Prijs van Neumünster, stond vanaf 2017 zes jaar op rij op nummer één in de WBFSH-ranking van 's werelds beste springverervers en staat momenteel op de tweede plaats. Tot de fokgegevens van de elitehengst behoren de Olympisch kampioen, winnaar van individueel zilver en teambrons op het Europees kampioenschap en winnaar van de Global Champions Tour Explosion W/Ben Maher/GBR, de Olympische zesde plaats Chanyon/Daisuke Fukushima/JPN, en de Europese teamkampioen Chaqui Z/Shane Sweetnam/IRL en tweede in de Nations Cup-finale, Chacon/Eoin McMahon/IRL. Chacco-Blue bracht op vrijwel alle kampioenschappen de meeste nakomelingen.

De grootmoeder Georgia is de moeder van onze Balou du Rouet (v. Baloubet du Rouet) en de eveneens goedgekeurde hengsten Chatinue (v. Chacco-Blue)/Darragh Kenny/IRL, Balissimo (v. Baloubet du Rouet)/Patrick Guimbal/FRA en Balou du Reventon (door Cornet Obolensky)/Brian Moggre/VS. Laatstgenoemde won de Nations Cup van Aken en behaalde de tweede plaats in de Grand Prix.

De gekeurde Sandrissimo (v.Sandro) die succesvol is in de gevorderde springsport komt van overgrootmoeder Georgette.

Westfaalse stam van filmkennis (v. Film-Hallo III): met tientallen jaren traditie in de Lewitz-stoeterij, waaronder: de goedgekeurde hengsten Denver's Semilly (v. Diamant de Semilly), Chageorge (v. Chacco-Blue), Chageorgio Blue PS (v. Chacoon Blue), Conthargos (v. Conthargos), Daddy Cool (v. Don Davidoff), Lacento (v. Landry), Le Sandro (v. Landjunge), Vivagran (v. Vivant) of Lord Sandro (v. Lordanos).

Geen limiet!

Kleur
Donkerbruin
Geboortedatum
2020
Stokmaat
1.70 m
Familie
Westf Stamm 329
Goedgekeurd voor

Deutsches Sport Pferde

Hannover

Mecklenburg

OS-International

Rheinland

Westfalen

Dekgeld gust
€ 800,-
Dekgeld toeslag
€ 0,-
Dekgeld totaal
€ 800,-
Sperma beschikbaar
Vers
Overige informatie

WFFS negatief

Let op: voor de hengsten van Schockemöhle gelden andere voorwaarden! Klik hier voor de voorwaarden.

Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...