Chaloubino PS OLD

Tweevoudig vice-bondskampioen en Oldenburgs staatskampioen

Chaloubino PS maakte de sensatie perfect en verdedigde de zilveren medaille die hij had gewonnen in het vijfjarigenklassement - met droomscores van 9,4 en 9,6 - op de federale kampioenschappen en nu ook in de tijdfinale van Warendorf voor de zesjarigen . Hij behaalde ook de zevende plaats in de finale van de Wereldkampioenschappen springpaarden in Lanaken/BEL, nadat hij goud had veiliggesteld op de Oldenburgse Staatskampioenschappen in Rastede. Het jaar ervoor sprong hij onder zijn trainer Patrick Stühlmeyer naar de overwinning in de Dobrock Championships met een score van 9,3.

Vader Chacoon Blue behaalde onder zijn ruiter Philip Rüping topposities op de wereldranglijst springconcoursen in Frankfurt, Kronenberg/NED, Lanaken/BEL en Oldenburg tegen sterke concurrentie, nadat hij eerder uitblonk in de jongerentours in München, Neumünster , Paderborn en Opglabbeek/NED konden zich plaatsen. Chacoon Blue gaf zijn onbegrensde mogelijkheden al aan met zijn verrichtingszege in Schlieckau (eindscore met nadruk op springen: 9,4). In 2015, na het winnen van het Dobrock-kampioenschap, plaatste hij zich in de finale van het Federale Kampioenschap (6 jaar oud). In 2016, na zijn eerste successen op de internationale jongerentour, versloeg hij hem ternauwernood en won hij zilver op het Warendorf Youngster Championship (7 jaar oud). Bijna 40 van zijn zonen werden goedgekeurd, waaronder de reeds internationaal succesvolle Chacoon Fly PS, Chacoolou PS, Boegegaardens Chaoon, Cancun en Cero Blue TN.

De halfbroer van Chaloubino PS, Viva Cent (v. Vivant), was met Tamás Mráz/HUN internationaal succesvol in het springen tot 1,45 meter en behaalde de vierde en achtste plaats in de Grote Prijzen van Samorin/SVK en Budapest/HUN.

Moedersvader Centadel, zelf een zoon van Otto Becker's team Olympisch en Wereldbekerwinnaar Cento, boekte internationaal succes onder Florian Meyer zu Hartum. Talrijke nakomelingen zijn zelf al lang internationaal geplaatst, zoals NKH Cento Blue/Shawn Casady/USA, die in Vancouver/USA de Grote Prijs 1.60 meter won. Centadel staat ook aan moedersvaderskant met het WK-springpaard en in Hagen a.T.W. Redefin, Braunschweig en Kronenberg, Chadellano JRA/Eiken Sato/JPN en Emanuele Camilli/ITA.

De grootmoeder Baloufina, volle zus van wereldbekerwinnaar en EK-deelnemer Coral Reef Baloufino/Vinton Karrasch/USA en Angel Niagolov/BUL, was internationaal succesvol in de sport tot 1.60 meter. In 2010 plaatste ze zich met Jessie Drea/GBR op de Europese Kampioenschappen Junioren in Jardy/FRA en won ze de Nations Cup in Hagen a.T.W. Ze is de moeder van het 1.60 meter springpaard Lafino (v. Lawito)/Katie Harris/USA en de internationaal succesvolle Stabalou (door Stakkatol). Baloufina's dochter Balunaika (v. Cafe au lait) bracht de goedgekeurde hengst Celoubet (v. Cento) en dochter Caloufina (v. Casio) bracht het 1.40 meter springpaard Salouba (v. Sir Shutterfly).

Baloubet du Rouet en Continue volgen in de pedigree.

Grootmoeder is de EK-springmerrie Baloufina.

Fokker
Gestüt Lewitz
Lewitzhof 1
DE19306 Neustadt-Glewe
Kleur
Bruin
Geboortedatum
2017
Stokmaat
1.71 m
Familie
Westf Stamm 354
Goedgekeurd voor

Deutsches Sport Pferde

Hannover

Holstein

Mecklenburg

OS-International

Rheinland

Westfalen

Zangersheide

Italië

Zweden

Dekgeld gust
€ 1.000,-
Dekgeld toeslag
€ 0,-
Dekgeld totaal
€ 1.000,-
Sperma beschikbaar
Vers / Diepvries
Overige informatie

WFFS negatief

Let op: voor de hengsten van Schockemöhle gelden andere voorwaarden! Klik hier voor de voorwaarden.

Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...