Expectation PS

Winnaar van de serie rij- en dressuurpaarden

Na zijn uitmuntende verrichtingsonderzoeken, die hoge cijfers kregen, excelleerde Expectation PS nu ook in de ring. Onder Lukas Fischer behaalde hij serieoverwinningen in de rij- en dressuurpaardenproeven.

Zijn veulens hebben die winnende houding die de kijker onmiddellijk boeit. Groot en correct, met veel kracht in het achterbeen en een ideale aansluiting.

Zilver- en bronswinnaar van het Wereldkampioenschap Dressuurpaarden en Burg Cup-finalist Escamillo heeft al talloze toppaarden voortgebracht. Het aantal van zijn goedgekeurde zonen bedraagt ​​bijna 40, waaronder onze federale en staatskampioen, tweevoudig verrichtingstestrecordwinnaar en hoofdpremiewinnaar Escanto PS, de Neustadt kampioenshengst en winnaar van de rijpaardserie Element of Crime, de Hannoveraanse premiehengst, 700.000 euro hengstenmarktprijstopper en zesde plaats in de vierjarigencompetitie op de Wereldkampioenschappen dressuurpaarden, Glock's Energy/Ruben Mengual Reig/ESP, onze Pavo Cup-winnaar Extreme U.S., de Westfaalse reservekampioenshengsten Escaneno, Esplendido MT en Excalibur evenals de derde plaats in de federale kampioenschappen en DSP-kampioen Elocin en de DSP-kampioen Birkhof's Esperanto. Van zijn overige sportieve nakomelingen valt de tweevoudig Bonds- en Westfalenkampioen Eivissa op onder Jessica Lynn Thomas/SWE, die in Warendorf zowel voor draf als galop een 10 kreeg en voor rijdbaarheid en exterieur een 9,5. Enigma OLD behaalde brons op de Oldenburgse kampioenschappen voor vierjarigen. Embolo, derde in het Westfaalse wapen op het Toernooi der Winnaars, behaalde de sensationele hamerprijs van 590.000 euro, de hoogste prijs ooit behaald door een rijpaard op een Westfaalse veiling. De AWÖ nationaal kampioen bij de driejarigen was in Stadl-Paura/AUT Eyecatcher W en de winnaar van de Herwart van der Decken show in Verden was de Escamillo-dochter Exclusive.

Moeder Simply Fine won als driejarige brons op de Bondskampioenschappen onder haar sportnaam Farosa PS en met Anja Engelbart in het zadel. Haar volle broer Fashion Prinz OLD won in 2021 de Oldenburgse Staatskampioenschappen, werd vierde op de Bundeskampioenschappen en werd verkocht op de P.S.I.-veiling. In 2022 won hij onder Frederic Wandres de kwalificatie op het WK voor vijfjarige dressuurpaarden en pakte brons in de finale. In 2023 werd er opnieuw goud toegevoegd op de Oldenburgse kampioenschappen dressuurpaarden. De gelicentieerde Simply Fine-halfbroer ZINQ Founder FH (v. Foundation) won in 2023 de Junior Nations Prize op de Future Champions in Hagen onder Lana-Pinou Baumgurt, nadat hij het jaar ervoor in het gouden team zat op de Junior European Championships in Hartpury/GBR . Als vierjarige werd hij vierde in de finale van het Federaal Kampioenschap. De halfbroer Saint-Etienne OLD (v. St. Schufro) werd als vijfjarige zesde in de finale van het Federaal Kampioenschap. Simply Fine bracht zelf Fire of Romance (v. Foundation)/Christian Reisch en Friendly Hunting's Vega (v. Valverde)/Matthias Bouten, die de dressuurpaardenproeven wonnen, als halfbroers van Expectation PS.

Moedersvader, Fürst Romancier zelf, was de Oldenburgse hoofdpremiewinnaar. In 2009 werd hij als meest succesvolle hengst van zijn jaargang vierde op de Wereldkampioenschappen dressuurpaarden en de federale kampioenschappen. Ruim 40 van zijn zonen werden toegelaten tot de fokkerij, waarvan For Romance I OLD/Thérèse Nilshagen/SWE en Favoloso L/Melanie Hofmann/SUI al Grand Prix-succes behaalden, net als Dorothee Schneider's First Romance en Lia Welschof's First Class.

In de pedigree volgen de vaders Sarkozy en Rosario.

Via de vierde moeder Sareen is hij nauw verwant aan de goedgekeurde hengsten Jay Destino (v. Danciano) en First Moon de Malleret (v. Fürstenball) en Zarafin (v. Zonik), die succesvol is in de jeugdsport.

Andere goedgekeurde hengsten uit de Hannoveraanse stam van Antipathie zijn Fürst Khevenhüller (v. Florestan)/Helen Langehanenberg, Don Corleone (v. Donnerhall)/Marion Henkel, Royal Blend (v. Rotspon), Harlem D (v. Vivaldi), Royal Angel (v. Rohdiamant) , Bohemian OLD (v. Bon Coeur) en Don Bedo I en II (v. Donnerhall).

Van de volle zus van de bronzen winnaar van de Wereldkampioenschappen Dressuurpaarden en P.S.I.-prijs hoogtepunt Fashion Prinz OLD.

Fokker
Gestüt Lewitz
Lewitzhof 1
DE19306 Neustadt-Glewe
Kleur
Zwart
Geboortedatum
2019
Stokmaat
1.71 m
Familie
ANTIPATHIE, Hannover Stutenstamm 1191306, Schridde 157
Goedgekeurd voor

Deutsche Sport Pferde

Hannover

Mecklenburg

Oldenburg

Rheinland

Westfalen

Zweden

Dekgeld gust
€ 1.000,-
Dekgeld toeslag
€ 0,-
Dekgeld totaal
€ 1.000,-
Sperma beschikbaar
Vers / Diepvries
Overige informatie

WFFS negatief

Let op: voor de hengsten van Schockemöhle gelden andere voorwaarden! Klik hier voor de voorwaarden.

Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...