Fürst Romancier

Vader internationale Grand Prix winnaar

De nakomelingen van Fürst Romancier behoren tot de winnaars in de internationale Grand Prix-arena, zoals de door Dorothee Schneider opgeleide Burg Pokal-winnaar en Louisdor Prize-derde First Romance, die serieoverwinningen in internationale Grand Prix-wedstrijden op zijn naam heeft staan. van ruim 80 procent. Momenteel ook succesvol in de Grand Prix: Fioretto/Anu Sironen/FIN, Fürst Enno/Juliane Brunkhorst, Furst Fritz/Daniel Pinto/POR, Ghio/Nars Gottmer/NED, Woodcroft Furst Romance/Tara Olver Donohoe/IRL, de drievoudig jeugd runner-up -Europees kampioen en Piaff sponsorprijs zevende, DSP First Class/Lia Welschof, evenals de tweevoudig kampioenshengst For Romance I OLD/Thérèse Nilshagen/SWE en zijn volle zus, de Oldenburger kampioensmerrie, federaal kampioen en P.S.I. veilingtopper Fasine OLD/Rudolf Widmann. Winnaars tot Inter I-niveau waren onder meer Amadeus de Massa/Lauren Knopp/USA, For Romance II/Anna-Christina Abbelen, Franka/Kira Laura Soddemann en de nummer twee van het Jeugd Europees Kampioenschap Fürst Levantino/Marlene Sieverding. Ook succesvol op de Europese Jeugdkampioenschappen: Fuerstenhit/Noemi Zindel/SUI en Flora del Castegno/Monica Scotto Di Carlo/ITA.

Fashion Prinz OLD, eveneens een van de ruim 35 gekeurde zonen van Fürst Romancier, won goud op de Oldenburgse kampioenschappen onder Frederic Wandres, werd vierde op de federale kampioenschappen, werd met een eindbod van 750.000 euro de op één na hoogste prijs op de P.S.I.-veiling en won brons op het WK in 2022 van de vijfjarige dressuurpaarden nadat hij de eindkwalificatie in Ermelo/NED won. In 2023 won Annika Feldhaus opnieuw goud op de Oldenburgse kampioenschappen voor zesjarige dressuurpaarden.

Tot zijn meer dan 200 bekroonde dochters behoren My Romanciera, kampioen dressuurmerrie in Holstein, en Flavienne, reserve kampioensmerrie op de Herwart von der Decken show.

Princess D'Amour wisselde van eigenaar als topprijs van 82.000 euro in onze Helgstrand/Schockemöhle online veulenveiling.

Prins Romancier zelf was de Oldenburgse hoofdprijswinnaar. In 2009 werd hij als meest succesvolle hengst van zijn jaargang vierde op de Wereldkampioenschappen dressuurpaarden en de federale kampioenschappen.

Vader Fürst Heinrich, kampioenshengst in 2001, Oldenburgs hoofdpremiewinnaar in 2002 en wereldkampioen dressuurpaarden (5 jaar oud) in 2003, bracht ruim 50 goedgekeurde hengsten, waaronder onze keurings- en hoofdpremiewinnaar, federaal kampioen en hoofdvader Fürstenball.

Moeder Ronja bracht ook de Grand Prix-winnende DSP Scarletti (v. San Amour) en de Freestyler (v. Fürst Heinrich), die in de St. Georges-dressuur werd geplaatst. Fürst Romancier's halfzus Raguel (v. Rosario) bracht de goedgekeurde hengst Master Piece (v. Morricone I).

De vader van de moeder, een romanschrijver, zelf succesvol tot St. Georges, komt uit de Olympia-lijn van Dodona, de Rembrandt/Nicole Uphoff, Ahlerich/Dr. Reiner Klimke, Amon en Rubinstein komen tevoorschijn.

Fürst Romancier vertegenwoordigt de waardevolle Oldenburgse lijn van Edoste, waaruit de Bondskampioen en EK-starter Exupéry, de Vice-Federaal Kampioen Landjuwel Gold, het Olympisch Grand Prix-paard Petit Prince/Ellen Bontje/NED, de Duitse Kampioen Avignon en de internationale Jumping winnaars Questa Vittoria/Thomas Kleis en Quintera/Leon Thijssen/NED en de premiehengst Total Unique komen eraan.

Van de waardevolle Oldenburgse stam van de Edoste.

Kleur
Donkerbruin
Geboortedatum
2004
Stokmaat
1.74 m
Familie
Edoste, Oldenburger Stamm 46
Goedgekeurd voor

Deutsches Sport Pferde

Hannover

Mecklenburg

Oldenburg

Rheinland

Zweden

Westfalen

Italië

Finland

Dekgeld gust
€ 1.000,-
Dekgeld toeslag
€ 0,-
Dekgeld totaal
€ 1.000,-
Sperma beschikbaar
Vers / Diepvries
Overige informatie

WFFS negatief

Let op: voor de hengsten van Schockemöhle gelden andere voorwaarden! Klik hier voor de voorwaarden.

Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...