Fair Deal

Winnaar in hart en nieren

En wederom domineerde onze Oldenburg Ic hoofdpremiewinnaar Fair Deal met zijn veulens de shows en veilingplaatsen. Op sportief gebied schitterde hij met serieoverwinningen onder Linda Casper in dressuurpaardenproeven, waaronder de Moritzburg Young Horse Championships en de Saksische Staatskampioenschappen, die zich ook kwalificeerden voor de Federale Kampioenschappen, waar hij een 9,0 kreeg voor draf, rijdbaarheid en algemene indruk. . Fair Deal maakte zijn debuut in de sport door brons te winnen op de OIdenburg Staatskampioenschappen in Rastede na het winnen van de rijpaardproef op de Moritzburg Young Horse Show. Hij sloot zijn verrichtingsproef in Schlieckau af met een 8,52 in het frontveld, waarbij de draf en galop (elk 9,0) en de rijdbaarheid (9,25) opvielen.

De vader, de elitehengst Franklin, begon zijn carrière als KWPN-kampioenshengst, HLP-winnaar in Nederland, finalist op de Wereldkampioenschappen Dressuurpaarden en geplaatst in de internationale lichte tour. Onder Malin Wahlkamp-Nilsson/SWE zijn er inmiddels successen geboekt in de Grand Prix-arena. 20 van zijn zonen werden goedgekeurd, waaronder de Grand Prix-succesvolle Kaliber/Andrea Woodard/USA, de reservewinnaars Franklin's Love PS en Kadans, de winnaar van de Ravn's Trophy, Slangerupgaard's Flottenheimer en de Zweedse verrichtingstestwinnaar Knockando VH. Ook de winnaar van de Louisdor-prijs, de winnaar van de Nations Cup van Aken en de Duitse runner-up Fendi/Sönke Rothenberger, de internationaal St. Georges geplaatste Elektra di Fonte Abeti/Juliette Ramel/SWE en de dressuurpaarden onderscheiden zich van de groep sportpaarden. nakomelingen -WK achtste plaats Francis Drake OLD/Leonie Richter.

Moeder Fairytale PS is een volle zus van onze Ib hoofdpremiewinnaar Fürst Toto (v. Fürstenball) en halfzus van Donier (v. De Niro), die eveneens gekeurd is. Ze bracht ook onze federale en Oldenburgse staatskampioen, tweevoudig verrichtingsrecordwinnaar en hoofdpremiewinnaar Escanto PS (v. Escamillo). Een halfbroer van moeder Fairytale PS, Benjamin’s Button (v. Baron), werd duur verkocht op de P.S.I.-veiling.

Moedersvader Fürstenball, zelf een recordveilingveulen, Oldenburger keuring en hoofdpremiewinnaar, federaal kampioen, finalist van het wereldkampioenschap dressuurpaarden en S-winnaar tot St. Georges, staat al op de 14e plaats in de WBFSH-ranglijst van 's werelds beste dressuurverervers .

De derde vader Totilas won tweemaal goud op de Europese kampioenschappen in Windsor/GBR in 2009 en drie gouden medailles op de Wereldruiterspelen in Lexington/USA in 2010. In 2010 won hij ook de Wereldbekerfinale in 's-Hertogenbosch/NED. Hij vestigde meerdere keren compleet nieuwe records in de Grand Prix-arena.

De hengstenlijnen van Lauries Crusador xx, Sandro Hit en wederom Donnerhall manifesteren zich in volgende generaties.

De betovergrootmoeder Sunny-Girl bracht de gelicentieerde vice-staatskampioen en tweevoudig Federaal Kampioenschapsdeelnemer Lord Schufro OLD (v. L’Espoir) en de premiehengst Fürsten Hit (v. Fürstenball). Via haar dochter Funny-Girl (v. Fürst Romancier) werd zij tevens overgrootmoeder van de gekeurde San Bordeaux (v. San Amour I).

De vijfde moeder Fantastica bracht de twee goedgekeurde hengsten Sunny-Boy (v. Sandro Hit; S-Dr.) en Classico (v. Classiker; sportnaam Capuccino, zegevierende Grand Prix/Karin Rehbein en Julia-Katharina van respectievelijk Platen, LGS). ruim 120.000 euro).

Uit de beroemde Finse stam komen ongeveer 50 goedgekeurde hengsten, waaronder: de kersverse tweede Westfaalse reservekampioen Cirion en Adelfos, Aldato, Don Primero, Radetzky en Rio Negro, evenals internationaal succesvolle springpaarden als Cindy Crawford/Piet Raymakers/NED, Elastique/Jörg Münzner/AUT, Enigk en Feuerdorn /zowel Hans-Günter Winkler als de Topdressuurpaarden Macbeth/Willi Schultheis, Maltese/Otto Lörke, Mariano/Dr. Josef Neckermann, Rubelit/Christine Stückelberger/SUI en Tiga/Heinz Lammers en Fabina, de winnende merrie van de Oldenburg Elite Mare Show 2003.

Ultramoderne hengst uit de bekende Finse stam.

Fokker
Gestüt Lewitz
Lewitzhof 1
DE19306 Neustadt-Glewe
Kleur
Zwartbruin
Geboortedatum
2018
Stokmaat
1.70 m
Familie
JUROMETTE, Hannover Stutenstamm 1189803, Schridde 659
Goedgekeurd voor

Baden-Württemberg

Deutsches Sport Pferde

Hannover

Holstein

Mecklenburg

Oldenburg

Rheinland

Westfalen

Dekgeld gust
€ 800,-
Dekgeld toeslag
€ 0,-
Dekgeld totaal
€ 800,-
Sperma beschikbaar
Vers / Diepvries
Overige informatie

WFFS negatief

Let op: voor de hengsten van Schockemöhle gelden andere voorwaarden! Klik hier voor de voorwaarden.

Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...