First Magic

Majestueuze verschijning

Het elite hoogtepunt van zijn licentieverlening: First Magic kreeg de sympathie van de licentiecommissie en het deskundige publiek in Ankum. Altijd in een heerlijke houding, ideaal door het lichaam werkend en met een maximum aan balans in alle drie de basisgangen, wat hij ook onder de ruiter ideaal weet te implementeren. First Magic werd geboren met een talent voor het verzamelen van lessen.

Vader For Romance I, zelf afstammeling van de beroemde hengstenmoeder Gesina, begon zijn carrière als Oldenburgs kampioenshengst en hoofdpremiewinnaar. Sportief gezien zijn onder Therese Nilshagen/SWE kwalificaties voor de Federale Kampioenschappen Dressuurpaarden, deelname aan de Burg Cup-finale en plaatsingen in de Grand Prix-klasse te vermelden. Ongeveer 70 zonen van For Romance I werden goedgekeurd, waaronder kampioenshengsten als Fashion in Black NRW. Van zijn ruim 50 bekroonde dochters vallen de kampioensmerries Fabella Noir F in Westfalen en Heideromanze in Oldenburg op. Daarnaast heeft hij talloze winnende veulens en topveilingen. Zijn vele kampioenswinnende nakomelingen worden aangevoerd door de bronzen winnaar van de Wereldkampioenschappen dressuurpaarden en For Magic Equestra FRH/Beata Stremler/POL, die op de vierde plaats eindigde in de Burg Cup.

Moeder Magic Moon S was in 2016 reserve kampioensmerrie op de Oldenburgse Elite Mare Show in Rastede en werd onder Maria Falkner Hansen/DEN geplaatst in de M dressuur.

Moedersvader is de Vivaldi-zoon Desperado, die in 2011 zijn verrichtingsproef won, als vierjarige de Pavo Cup in Nederland zegevierde, vervolgens de zevende en achtste plaats behaalde op de Wereldkampioenschappen dressuurpaarden en in 2019 onder zijn trainer Emmelie Scholtens/NED, maakte deel uit van het EK zilverteam Rotterdam/NED. Het koppel heeft talloze overwinningen en plaatsingen behaald in de Grand Prix-arena's van Aken, Aarhus/DEN, Mechelen/BEL, Stockholm/SWE en Amsterdam/NED. Tot de ruim twintig goedgekeurde zonen behoren Asgard’s Ibiza, Next Level en Jack Sparrow. De eerste nakomelingen zijn zelf al Grand Prix succesvol.

Uit de derde moeder Maradita komt de gekeurde winnaar Hit (v. Sandro Hit), die onder Juliane Brunkhorst de Grand Prix won, evenals de eveneens gekeurde en tot Inter I succesvolle Silver Black OLD (v. Sandro Hit)/Marta Pena Montaner/ ESP.

De vierde moeder Marella is de grootmoeder van onze stamvader Fürstenball (v. Fürst Heinrich).

De hengsten Winehouse (v. Wynton; PSG)/Maria Falkner Hansen/DEN, Desiderio (v. Dimaggio; PSG)/Susan Pape/GBR, Fideel (v. Freedom Z), Sir of Freedom (v. Sir Donnerhall I), Ozzy TN ( van Asgard's Ibiza), Daktylius OLD (v. Don Romantic; PSG/Inter I) of Hotshot (v. Hotline) en de sportpaarden Vertigo (v. Vivaldi; Grand Prix)/Gete Ayache/ EST, Za Pano (v. Zonik; Inter II), VIP Mount St. John (door Vivaldi; Inter I)/Emma Blundell/GBR, Zome Zin (door Zack; Inter I)/Przemyslaw Kozanowski/POL of Maritza (v. Zack; Inter I)/Janet Seccull/AUS .

Uit de lijn van stamvader Fürstenball.

Fokker
Fam. L. Henriksen
Tvedsagervej 40
DK3400 Hillerød
Kleur
Zwart
Geboortedatum
2021
Stokmaat
1.68 m
Goedgekeurd voor

Deutsches Sport Pferde

Hannover

Mecklenburg

Oldenburg

Rheinland

Westfalen

Dekgeld gust
€ 800,-
Dekgeld toeslag
€ 0,-
Dekgeld totaal
€ 800,-
Sperma beschikbaar
Vers / Diepvries
Overige informatie

WFFS negatief

Let op: voor de hengsten van Schockemöhle gelden andere voorwaarden! Klik hier voor de voorwaarden.

Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...