Hengstencompetitie Ermelo

In de klasse M dressuur won de bij ons ter dekking staande hengst Jameson RS2 in Ermelo met 94 punten. De hengst ontving een 10 voor de draf en galop. Jameson RS2 blijft onder Marieke van der Putten opvallen met zijn geweldige voorkomen, mooi front, krachtige bewegingen en bleef constant bergopwaarts door de ring gaan. 
 
Onze hengst Johnny Depp ontving ditmaal 92 punten onder Renate van Uytert-van Vliet ging en ging er met de tweede prijs vandoor. De hengst heeft 3 zeer goede basisgangen en beweegt met veel kracht. Ditmaal waren zijn cijfers allemaal een 9.0 en ontving hij voor de draf en aanleg een 9.5. 
 
Just Wimphof behaalde in de klasse M dressuur de vijfde plaats en zijn totaal werd een hele mooie score van 84 punten met meerdere cijfers van 8.0 en 8.5. Just Wimphof beweegt met zeer veel tact maar de De Niro-nakomelingen zijn wat minder spectaculair als jong paard, maar komen vaak opzetten richting de G.P. Just Wimphof staat nu al zijn mannetje in de jonge paarden competities dus dat belooft wat voor de toekomst. 
 
In de klasse Z/ZZ-Zwaar behaalde onze hengst In Style onder Renate van Uytert-van Vliet een tweede plaats, maar met maar liefst 93 punten!!! De hengst scoorde vier keer een 9.5 waaronder voor zijn draf, galop, harmonie en de totale indruk. “Een heel kwaliteitsvol paard. In Style laat een sympathiek beeld zien, maar er gebeurt ook echt iets. In alle basisgangen zien we veel afdruk,  veel ruimte en veel mogelijkheden. Een paard met toekomstmogelijkheden”, aldus het jurycommentaar van Frenk Jespers.

Johnny Depp

Jameson RS2

Just Wimphof