Kenzo U.S.

Eind oktober bij zon en prachtige herfstkleuren heeft Esmee van Geijtenbeek prachtige foto's gemaakt van meerdere jhengsten waaronder onze 4-jarige Bordeaux-hengst kenzo U.S.
Wat is hij toch prachtig uitgegroeid. We hebben nogal wat hengsten met Bordeaux-bloed zoals natuurlijk Bordeaux zelf, Ferdeaux (vader) en Livius (mv.) daarom heeben we besloten om Kenzo U.S. voor het seizoen 2020 te verhuren aan Stal Groot Prooyen in Middelburg.

Persbericht 06-11-2019 KWPN Goedgekeurde Kenzo U.S. 

Onze KWPN-goedgekeurde Kenzo U.S. (v. Bordeaux) word door eigenaar Joop v Uytert voor het seizoen 2020 verhuurt aan Hans en Corneli Goedhart in Middelburg. Zij runnen daar hun Hengstenhouderij Stal Groot Prooyen.  'Wij hebben met onze Arabo friezen hengsten al vele jaren ervaring in de fokkerij.  Nu met Kenzo U.S. als eerste KWPN hengst op stal kunnen wij ook de Warmbloedfokkerij van dienst zijn, aldus Hans Goedhart. 'Door deze samenwerking met Hengstenstation van Uytert kunnen we ook meerdere merries insemineren voor hun in zuidelijk Zeeland en Belgische grensstreken.'

Kenzo US., zoon van onze Grand-Prix-hengst Bordeaux x  Ster Preferent en Prestatiemerrie Verro Fleur, die afstamt van de topvererver Ferro, gefokt door Johan van Laar uit Rhenen is in 2018  met 80 punten ingeschreven in het KWPN-stamboek. Hij kreeg o.a. een 8.5 voor zijn rijdbaarheid en instelling. Kenzo U.S. zal daar als jong paard verder opgeleid worden en via KI beschikbaar zijn door geheel Nederland voor de fokkerij.