Lamborghini U.S.

Het is niet te geloven maar we hebben weer een jeugdig supertalent uit Glock's Total U.S. moeder Sondra. Een hengst met veel jeugd en heel veel ras. Hij heeft 3 zeer goede basisgangen en een opvallend schakelvermogen. Deze winter is hij goedgekeurd voor Mecklenburg en heeft veel overeenkomsten met zijn halfbroer Total U.S. Zijn vader Lord Europe staat hiernaast beschreven.

Lamborghini's moeder Sondra kennen we als moeder van onze hengst Dante U.S. (v.Dante Weltino), Mister U.S. v. Grey Flanell, Zantana RS2 v. Zonik en van het Olympiade-paard GLOCK’s Total U.S., die zijn loopbaan op ons station begon. KWPN-Verrichtingskampioen Extreme U.S. komt ook rechtstreeks uit deze moederlijn. Sondra is een halfzus van Viva Contana v. Vivaldi x Don Schufro.

Sondra is een dochter van de fantastisch fokkende Oldenburger hengst Sir Donnerhall I. Hij zet de hengstenlijn van zijn vader Sandro Hit met succes voort en heeft bij meerdere stamboeken al meer dan 100 goedgekeurde zonen. Op de WBFSH-Sireranking staat Sir Donnerhall op de 3e plaats van dressuurverervers. Maar wat nog meer opvalt aan Sir Donnerhall is dat hengsten uit Sir Donnerhall's moeders vaak veel kwaliteit hebben en goed fokken.

Grootvader Don Schufro is een begrip in de sport en fokkerij en een van de meest invloedrijke verervers van de afgelopen decennia. De moederlijn van Sondra leverde op Gestüt Lewitz al veel talentvolle sportpaarden, waaronder de goedgekeurde Grand Prix-hengsten Swagman, Tostolany en Glock's Total U.S. 

Grey Flanell, de vader van Mister U.S., is een van de jongste Grand Prix-hengsten in Duitsland. Lena Waldmann kwalificeerde zich met de zoon van Gribaldi voor de finale van de Louisdor-Preis 2020.

Bij zijn goedkeuring in Oldenburg in 2012 ontving Grey Flanell een hoofdpremie. Met de Grand Prix-hengsten Gribaldi, Clavecimbel en Ferro in zijn afstamming heeft Grey Flanell zijn aanleg niet van vreemden. In de fokkerij zijn al tien zonen van Grey Flanell, die bij familie Van der Goor in Herpen is gefokt, goedgekeurd.

Als 5 kinderen uitdezelfde moeder zo'n extreem goed voorbeen hebben moet dit zeker te vererven zijn bij hun nakomelingen!

Total U.S.: Totilas (Gribaldi x Glendale) x Sir Donnerhall x Don Schufro

Dante U.S.: Dante Weltino (Danone I x Welt Hit II) x Sir Donnerhall x Don Schufro

Mister U.S.: Grey flanell (Gribaldi x Clavecimbel) x Sir Donnerhall x Don Schufro

Lamborghini U.S.: Lord Europe (Lord Leatherdale x Boston) x Sir Donnerhall x Don Schufro

Zantana RS2: Zonik (B.H. Zack x Romanov) x Sir Donnerhall x Don Schufro

Fokker
Gestüt Lewitz
Lewitzhof 1
DE19306 Neustadt-Glewe
Kleur
Geboortedatum
2020
Stokhoogte
1.66 m
Goedgekeurd voor

Mecklenburg

Dekgeld gust
€ 300,-
Dekgeld toeslag
€ 450,-
Dekgeld totaal
€ 750,-
Sperma beschikbaar
Vers
Overige informatie

WFFS-positief

Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...