Lamborghini U.S.

Let op: Deze hengst staat elders en bestellingen dienen vóór 9.00 uur bij ons binnen zijn om met HippoXpress verstuurd te kunnen worden.

Met een prachtige beschrijving is onze hengst Lamborghini U.S.die we samen hebben met Paul Schockemöhle KWPN-goedgekeurd.

Commentaar Bart Bax: “Een chique en bloedgemaakte hengst met een heel mooi front. Hij heeft veel techniek en mechaniek in het lopen en een voorbeen met veel expressie. Hij kan makkelijk schakelen en loopt eigenlijk altijd de goede kant op. Hij is mooi geconcentreerd op zijn amazone en doet al z’n werk graag. Soms wel iets te graag, je moet bij deze hengst oppassen dat hij zichzelf niet overloopt en teveel wil. In het onderzoek heeft hij vooral progressie gemaakt in het volgen van de hand.”

Deze power hebben we nodig voor de Topsport en fokkerij!!!

Lamborghini's moeder Sondra kennen we als moeder van onze Grand Prix-hengst Dante U.S. (v.Dante Weltino), Mister U.S. v. Grey Flanell, Zantana RS2 v. Zonik en van het Olympiade-paard GLOCK’s Total U.S., die zijn loopbaan op ons station begon. KWPN-Verrichtingskampioen Extreme U.S. komt ook rechtstreeks uit deze moederlijn. Sondra is een halfzus van Viva Contana v. Vivaldi x Don Schufro.

Lamborghini U.S. heeft aan het begin van 2024 al mega reclame gemaakt. Dit talent heeft zich geweldig goed ontwikkeld in 2023 onder Gerrel Vink en wat liet hij zich fantastisch zien in de VSN-Finale. Tijdens de voorronde kreeg hij al een 9.5 voor de draf - 9.5 galop - 7.8 stap - 9.0 voor de algemene indruk. Zijn eerste presentatie in een jonge paardencompetitie was ook al gelijk raak. Bij de Equisport Cup werd hij derde bij de 3-jarige dressuurpaarden met ook een fantastische score van 86.2%. Omschrijving Horses; Derde werd de door Gerrel Vink gereden Lambourghini U.S. (Lord Europe x Sir Donnerhall ). “Deze hengst heeft veel houding, stapt zuiver en actief, was goed gesloten in draf met veel voorbeentechniek en sprong in galop met de schoft omhoog. Om hoger te eindigen had hij echter een fractie stiller moeten zijn in de aanleuning”, aldus de jury.

Het is niet te geloven maar we hebben weer een jeugdig supertalent uit Glock's Total U.S. moeder Sondra. Een hengst met veel jeugd en heel veel ras. Hij heeft 3 zeer goede basisgangen en een opvallend schakelvermogen. Deze winter is hij goedgekeurd voor Mecklenburg en heeft veel overeenkomsten met zijn halfbroer Total U.S. Zijn vader Lord Europe staat hiernaast beschreven.

Lamborghini U.S.'s moeder Sondra is een dochter van de fantastisch fokkende Oldenburger hengst Sir Donnerhall I. Hij zet de hengstenlijn van zijn vader Sandro Hit met succes voort en heeft bij meerdere stamboeken al meer dan 100 goedgekeurde zonen. Op de WBFSH-Sireranking staat Sir Donnerhall in de top 10 van dressuurverervers. Maar wat nog meer opvalt aan Sir Donnerhall is dat hengsten uit Sir Donnerhall's moeders vaak veel kwaliteit hebben en goed fokken.

Grootvader Don Schufro is een begrip in de sport en fokkerij en een van de meest invloedrijke verervers van de afgelopen decennia. De moederlijn van Sondra leverde op Gestüt Lewitz al veel talentvolle sportpaarden, waaronder de goedgekeurde Grand Prix-hengsten Swagman, Tostolany en Glock's Total U.S.

Als 5 kinderen uit dezelfde moeder zo'n extreem goed voorbeen hebben moet dit zeker te vererven zijn bij hun nakomelingen!

Total U.S.: Totilas (Gribaldi x Glendale) x Sir Donnerhall x Don Schufro

Dante U.S.: Dante Weltino (Danone I x Welt Hit II) x Sir Donnerhall x Don Schufro

Mister U.S.: Grey flanell (Gribaldi x Clavecimbel) x Sir Donnerhall x Don Schufro

Lamborghini U.S.: Lord Europe (Lord Leatherdale x Boston) x Sir Donnerhall x Don Schufro

Zantana RS2: Zonik (B.H. Zack x Romanov) x Sir Donnerhall x Don Schufro

Sperma bestellen: orders@uytert.nl
Naam en adres eigenaar - Leveradres - Merrie gegevens - Gewenste hengst - Leverdatum

Fokker
Gestüt Lewitz
Lewitzhof 1
DE19306 Neustadt-Glewe
Kleur
Geboortedatum
2020
Stokmaat
1.66 m
Goedgekeurd voor

KWPN
Mecklenburg

Dekgeld gust
€ 300,-
Dekgeld toeslag
€ 600,-
Dekgeld totaal
€ 900,-
Sperma beschikbaar
Vers
Overige informatie

Genoom 99
WFFS-positief
Vosfactor vrij

Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...