Lamborghini U.S.

Lamborghini U.S. heeft aan het begin van 2024 al mega reclame gemaakt. Dit talent heeft zich geweldig goed ontwikkeld in 2023 onder Gerrel Vink en wat liet hij zich fantastisch zien in de VSN-Finale. Tijdens de voorronde kreeg hij al een 9.5 voor de draf - 9.5 galop - 7.8 stap - 9.0 voor de algemene indruk. Zijn eerste presentatie in een jonge paardencompetitie was ook al gelijk raak. Bij de Equisport Cup werd hij derde bij de 3-jarige dressuurpaarden met ook een fantastische score van 86.2%. Omschrijving Horses; Derde werd de door Gerrel Vink gereden Lambourghini U.S. (Lord Europe x Sir Donnerhall ). “Deze hengst heeft veel houding, stapt zuiver en actief, was goed gesloten in draf met veel voorbeentechniek en sprong in galop met de schoft omhoog. Om hoger te eindigen had hij echter een fractie stiller moeten zijn in de aanleuning”, aldus de jury.

Het is niet te geloven maar we hebben weer een jeugdig supertalent uit Glock's Total U.S. moeder Sondra. Een hengst met veel jeugd en heel veel ras. Hij heeft 3 zeer goede basisgangen en een opvallend schakelvermogen. Deze winter is hij goedgekeurd voor Mecklenburg en heeft veel overeenkomsten met zijn halfbroer Total U.S. Zijn vader Lord Europe staat hiernaast beschreven.

Lamborghini's moeder Sondra kennen we als moeder van onze hengst Dante U.S. (v.Dante Weltino), Mister U.S. v. Grey Flanell, Zantana RS2 v. Zonik en van het Olympiade-paard GLOCK’s Total U.S., die zijn loopbaan op ons station begon. KWPN-Verrichtingskampioen Extreme U.S. komt ook rechtstreeks uit deze moederlijn. Sondra is een halfzus van Viva Contana v. Vivaldi x Don Schufro.

Sondra is een dochter van de fantastisch fokkende Oldenburger hengst Sir Donnerhall I. Hij zet de hengstenlijn van zijn vader Sandro Hit met succes voort en heeft bij meerdere stamboeken al meer dan 100 goedgekeurde zonen. Op de WBFSH-Sireranking staat Sir Donnerhall in de top 10 van dressuurverervers. Maar wat nog meer opvalt aan Sir Donnerhall is dat hengsten uit Sir Donnerhall's moeders vaak veel kwaliteit hebben en goed fokken.

Grootvader Don Schufro is een begrip in de sport en fokkerij en een van de meest invloedrijke verervers van de afgelopen decennia. De moederlijn van Sondra leverde op Gestüt Lewitz al veel talentvolle sportpaarden, waaronder de goedgekeurde Grand Prix-hengsten Swagman, Tostolany en Glock's Total U.S.

Als 5 kinderen uit dezelfde moeder zo'n extreem goed voorbeen hebben moet dit zeker te vererven zijn bij hun nakomelingen!

Total U.S.: Totilas (Gribaldi x Glendale) x Sir Donnerhall x Don Schufro

Dante U.S.: Dante Weltino (Danone I x Welt Hit II) x Sir Donnerhall x Don Schufro

Mister U.S.: Grey flanell (Gribaldi x Clavecimbel) x Sir Donnerhall x Don Schufro

Lamborghini U.S.: Lord Europe (Lord Leatherdale x Boston) x Sir Donnerhall x Don Schufro

Zantana RS2: Zonik (B.H. Zack x Romanov) x Sir Donnerhall x Don Schufro

Fokker
Gestüt Lewitz
Lewitzhof 1
DE19306 Neustadt-Glewe
Kleur
Geboortedatum
2020
Stokhoogte
1.66 m
Goedgekeurd voor

Mecklenburg

Dekgeld gust
€ 300,-
Dekgeld toeslag
€ 600,-
Dekgeld totaal
€ 900,-
Sperma beschikbaar
Vers
Overige informatie

WFFS-positief

Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...