Miami Turfhorst

Emmelie Scholtens heeft ervoor gekozen om het talent van Miami Turfhorst thuis verder te laten rijpen. Alle mensen op trainingsstal Witte/Scholtens zijn mega enthousiast van zijn super fijne karakter op stal en in de omgang. Dit gecombineerd met zijn werklust, kracht en power kan hem tot een hele grote maken. Mensen die echt verstand van een paard hebben zoals Ad Valk zegt; Joop van hem wil ik veulens zien en een insemineer er ook een merrie mee want wat Miami thuis laat zien in werkelijk fantastisch. Laten we hopen dat hij deze ontwikkeling doorzet en dat we hem in 2024 (7-jarig) kunnen zien in de Prix St. Georges want hier wil Emmelie hem dan gelijk in uitbrengen!

We kijken alvast heel erg uit naar zijn eerste veulens die dit voorjaar geboren worden!

2022:
Dit jaar stellen we voor het eerst ons 5-jarig talent Miami Turfhorst ter dekking. Deze hengst is een combinatie van 4 absolute tophengsten Glock's Toto Jr x Blue Hors Don Schufro x Rubin Royal x Jazz. Hij lijkt onvoorstelbaar veel op zijn grootvader Blue Hors Don Schufro en heeft de kracht en power tot verzameling ook zeker van hem. Ook zijn amazone Emmelie Scholtens in diep onder de indruk van hem. "Miami geeft zo'n krachtig gevoel onder het zadel, daarnaast veel talent voor verzameling, maar bovenal een zeer goed karakter en instelling. Hij wil echt voor je werken! Wanneer je  opstapt is hij compleet relaxed, zodra je wat van hem vraagt is hij in totale aanspanning en wil hij er 100% voor gaan, daarnaast leert hij ook zeer snel."

Aan de basis van zijn succesvolle afstamming staat de Grand-Prix merrie Utah van de Grand-Prix en No.1 WBFSH-hengst Jazz.    

Glock's Toto Jr x Blue Hors Don Schufro x Rubin Royal x Jazz x Clavecimbel x Zandigo x Doruto

Fokker
E. Koele
Nieuwe Dijk 5
8091 PL Wezep
Kleur
Vos
Geboortedatum
2017
Stokhoogte
1.73 m
Familie
Teusi-stam, Merrielijn 114, fokfamilie 176
Goedgekeurd voor

AES-Approved

Dekgeld gust
€ 300,-
Dekgeld toeslag
€ 700,-
Dekgeld totaal
€ 1.000,-
Sperma beschikbaar
Vers
Overige informatie

Genoom 100
WFFS-vrij

Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...