Sandreo

In de zomer van 2004 gaven Sandreo en Hans Peter Minderhoud direct hun visitekaartje af op de Pavo-Cup voor 4-jarige dressuurpaarden te Ermelo. Ze wonnen zowel de halve finale op woensdag als de finale op vrijdag. Sandreo kreeg zelfs van gastruiter Rien van der Schaft 95 punten. Vervolgens zette Sandreo en Hans Peter Minderhoud hun zegetocht voort door maar liefst 4 van de 5 wedstrijden van de KWPN Hengstencompetitie te winnen. Na de overwinningen in Weert, Zuidbroek en Goes wonnen ze ook nog eens de finale op de HK te `s-Hertogenbosch.

Afstamming:
Zoals u ziet heeft Sandreo werkelijk een fantastisch mooie afstamming:
Vader Sandro Hit, de fantastische Wereldkampioen van de 6 jarige dressuurpaarden in Arnhem 1999 is de vader van onze super gemodelleerde hengst Sandreo! Foktechnisch gezien is Sandro Hit zeer interessant, uit zijn eerste jaargangen zijn al diverse heel aparte merries voortgekomen waaronder de topmerrie Poetin, de Wereld Kampioene 2003 en nu al vele goedgekeurde hengsten waaronder Sunny Boy, Sir Donnerhall, San Rubin, Sommerhit, Sandrit, Show Star, Sir Willson en Stedinger. Diamond Hit en Royal Hit komen uit dezelfde moeder als Sandro Hit.

De moeder van Sandreo is de merrie Prettify, een dochter van de Keurhengst Flemmingh. Flemmingh is o.a. vader van onze topvererver Krack C. en vader van Edward Gal`s top Grand Prix paard Lingh, die veel furore maakte o.a. tijdens CHIO Rotterdam, Mechelen, Jumping Amsterdam, Indoor Brabant en de Wereldbeker Finale te Düsseldorf.

De gootmoeder van Sandreo is de stermerrie Jollification en dit is een dochter van de Preferente hengst Ahorn.

De overgrootmoeder van Sandreo is de Keur Pref. Prest. merrie Dreamstar. Deze merrie heeft meerdere Z & ZZ dressuurpaarden voortgebracht. Dreamstar is een dochter van de hengst Zevenster. Zevenster maakt het pedigree van Sandreo compleet, want deze hengst bracht fantastische modellen en hele goede sportpaarden voort. Zevenster voert het gewaardeerde Almé bloed.

Officieel KWPN-Onderzoeksrapport 2003:
Sandreo ie een eerlijke betrouwbare hengst die zich goed laat bewerken en voldoende werkwillig is. De stap is doorgaans zuiver en goed van ruimte. In draf heeft Sandreo ruim voldoende houding, een goede ruimte en veel souplesse. De galop heeft ruim voldoende ruimte en souplesse.
Sandreo heeft als dressuurpaard ruim voldoende tot veel aanleg en geeft zijn ruiter een ruim voldoende tot goed gevoel.

Exterieur:
Sandreo is een hoogbenige, zeer rijtypische hengst met veel ras. De hals is goed gevormd. Het achterbeen is lang en week gekoot. Het fundament zou meer kwaliteit moeten hebben. De hengst heeft een opvallend sterke romp.

Stalgedrag:
Op stal en in de omgang gedraagt de hengst zich normaal.

Fokker
Fam. Zegers
Meeuwerdensestraat 2
6674 MB Herveld
Kleur
Donkerbruin
Geboortedatum
2000
Stokmaat
1.71 m
Familie
Merrielijn 3, fokfamilie 81
Goedgekeurd voor
KWPN
Hannover
Oldenburg
NRPS
Frankrijk
Dekgeld gust
Op aanvraag
Dekgeld gust
Op aanvraag
Dekgeld gust
Op aanvraag
Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...