Succesvol weekend voor onze dressuurhengsten

Een prachtig succesvol weekend voor onze dressuurhengsten.

Las Vegas
In Kootwijkerbroek maakte Las Vegas, van onze hengst Ferdeaux uit Dalia Delin ster PROK van Wynton, fokker John Deenen uit Heijen zijn debuut met Diederik van Silfhout. De ruiter uit Lunteren is nog maar kort aan de gang met Las Vegas, maar het duo kwam tot de veelbelovende score van  76,70% in de Lichte Tour. Geweldig. Gefeliciteerd eigenaren Nico Witte en Nol Gerritsen.

Johnny Depp
In Houten eindigde onze KWPN-erkende hengst Johnny Depp, Bordeaux uit Wiana ster pref prest van Jazz, fokker Tinus Naber uit Vredenheim op de tweede plek in de selectie voor Jumping Amsterdam. Onder Renate van Uytert kwam de hengst tot een prachtige score van 74,04%.

In Style
Renate startte onze zelf gefokte hengst In Style in Den Dungen in de Intermediaire I en met succes. Ze wonnen deze rubriek met een hele mooie score van 71.50%

Geniaal
Tijdens de CDI in Kronenberg liep onze voormalige hengst Geniaal onder Sarah Higgens naar een eerste plek in de Intermediaire I met een score van 74.61%. In de Prix St. Georges eindigde deze combinatie op een 2e plaats in de prix St. Georges met een score van 73.48%. Geniaal is gefokt door Fam. van Traa in Maren Kessel.