Toto's Design U.S.

Toto's Design U.S. zijn kwaliteiten beginnen steeds meer op te vallen en niet alleen in beweging. Hij heeft een zeer goed karakter en wordt regelmatig door de 14-jarige Gwen van Uytert gereden. Sem Stiemer heeft normaal gesproken zijn dagelijkse begeleiding en is ook zeer enthousiast over hem. Het is een paard dat voor je wil werken en opvallend is zijn altijd doortredend achterbeen. Deze sterke pluspunten in combinatie met zijn schwung zijn natuurlijke eigenschappen die hem zelf ver kunnen brengen maar ook door kan geven aan zijn nakomelingen.   

Geweldig interessant gefokt:
Absolute topsport verervende hengsten uit een Anglo Arabische moederlijn.

Totilas x De Niro x Sir Donnerhall x Lavauzelle A x Inschallah X

De bij leven al legendarische Totilas tekent voor het vaderschap van Toto’s Design U.S. De sportprestaties van Totilas zijn ongekend. Hij is zowel Wereldkampioen, Wereldrecordhouder en ook nog World Cup winnaar. Hij was de sensatie en publieksmagneet van de Stallion Show 2019 in Den Bosch waar hij met zijn goedgekeurde zonen een onvergetelijke show gaf. In Toto’s Design heeft Totilas zijn vijfde KWPN goedgekeurde zoon. De moeder van Toto’s Design, Pandora Lady (v.De Niro), is een volle zus van de onder andere in Oldenburg en Westfalen goedgekeurde premiehengst Don de Niro (v.De Niro) en de in Oldenburg goedgekeurde Forlong (v.For Romance I). De grootmoeder Pandora (v.Sir Donnerhall) is een staatspremiemerrie en de halfzus van de in Oldenburg goedgekeurde Dream On (v.Depardieu II). Veel bloed wordt ingebracht via de Anglo
Arabische overgrootmoeder Primera x (Lavauzelle x x Inschallah x).

Officieel KWPN-Onderzoekrapport 2019:
Toto’s Design US is een eerlijke, betrouwbare en sympathieke hengst met een goede instelling. De hengst laat zich goed bewerken. De stap is zuiver en ruim voldoende tot goed van ruimte en zou achter meer buiging in het spronggewricht kunnen hebben. De draf is lichtvoetig, goed van ruimte met een achterbeen dat goed te bewerken is maar dat nog meer kracht zou moeten ontwikkelen. De galop is lichtvoetig, bergop met een goede ruimte en veel balans. Toto’s Design US beweegt met een goede houding, veel balans en veel souplesse. Als dressuurpaard heeft Toto’s Design US veel aanleg en geeft zijn ruiter een ruim voldoende tot goed gevoel.

Stalgedrag:
Eerlijke betrouwbare hengst, makkelijk in de omgang en rustig op stal.

Fok/aanparingsadvies:
Toto’s Design US kan het model verbeteren en lichtvoetigheid toevoegen aan de dressuur paardenfokkerij.

Fokker
Gestüt Lewitz
Lewitzhof 1
DE19306 Neustadt-Glewe
Kleur
Zwart
Geboortedatum
2016
Stokhoogte
1.70 m
Goedgekeurd voor

KWPN
Mecklenburg

Dekgeld gust
€ 1.000,-
Dekgeld toeslag
€ 0,-
Dekgeld totaal
€ 1.000,-
Sperma beschikbaar
Diepvries
Overige informatie

Genoom 102
WFFS-vrij

KWPN Onderzoeksrapport:

Stap: 7.5
Draf: 7.5
Galop: 8.0
Souplesse: 8.0
Houding en balans: 8.0
Rijdbaarheid en instelling: 8.0
Aanleg als dressuurpaard: 8.5

Totaal: 78.0

Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...