True Hope PS

Een belofte voor de toekomst!

Deze jonge duif verleidt met zijn moderniteit, zijn basisgangpatroon en zijn ingenieuze genetische combinatie, waardoor hij het ideale aanbod is voor de veeleisende fokker. True Hope PS doet zijn naam echt eer aan.

Vader Total Hope, het resultaat van de kruising van de wereldkampioen Totilas met het team Olympisch kampioen Weihegold OLD, begon zijn carrière als Zweeds licentiewinnaar, kampioen dressuurpaarden, finalist van het wereldkampioenschap dressuurpaarden (6 jaar oud) en wereldkampioenschap brons winnaar (7 jaar oud). In 2019 won hij onder zijn trainer Isabel Freese/NOR de Neurenberg Burg Cup en in 2021 de Louisdor Prijs, iets wat geen enkele andere hengst ooit eerder had behaald in de lange geschiedenis van de twee belangrijkste jonge paardenproeven. In 2022 volgde het eerste Grand Prix-seizoen, inclusief deelname aan de Wereldkampioenschappen in Herning/DEN. In 2023 behaalde Total Hope de tiende plaats in de Europese Kür op Muziek van Riesenbeck - en met een nieuw persoonlijk record van 82,593 procent. Daarmee was hij ook verzekerd van een ticket voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs/FRA. Met Royal Hope G OLD bracht Total Hope de Oldenburger kampioensmerrie van 2023, die onder het zadel van Tanja Fischer ook goud won op de staatskampioenschappen en zilver op de federale kampioenschappen. Verschillende zonen kregen een vergunning. Furstepoppel/Emma Ahlberg/SWE namen deel aan de Wereldkampioenschappen voor vijfjarige dressuurpaarden in Verden. Total Target, al internationaal geplaatst in dressuurpaardenproeven, was één van de topaanbiedingen op de P.S.I.-veiling.

Moeder Fürstin-Look PS won rijpaardproeven en plaatste zich in dressuurpaardenproeven.

Moedersvader Fürstenball was Oldenburgs keuringswinnaar, winnaar hengstenverrichtingsonderzoek, Oldenburgs hoofdpremiewinnaar, bondskampioen en Oldenburgs staatskampioen, finalist van het wereldkampioenschap dressuurpaarden, winnaar in de gevorderde dressuurrubrieken tot St. Georges, VTV-dressuurhengst, nummer één in de fokwaardeschatting van het FN, Deense elite, Hengst en Hengst van het Jaar in Denemarken. Momenteel staat hij op de 14e plaats in de WBFSH-ranglijst van 's werelds beste dressuurverervers. Van zijn talrijke Grand Prix-succesvolle nakomelingen vallen vooral de teamwereldkampioen, de vierde Olympische team en de individuele zevende plaatswinnaar en de EK-teambronswinnaar Heiline's Danciera/Carina Cassøe Krüth/DEN op. Tot zijn kampioenswinnende nakomelingen behoren de vijf federale kampioenen Fürsten-Look, Festina PS, Fior, Feinfühl en Feine Bella. Fürsten-Look, kampioenshengst en één van de bijna 100 goedgekeurde zonen van Fürstenball, behaalde onder Isabel Freese/NOR de derde plaats in de Burg Cup-finale. Zijn ongeveer 300 bekroonde dochters worden geleid door de twee Oldenburgse kampioensmerries Fiesta Danza OLD en Fünf Sternen en de Hannoveraanse kampioensmerrie Fine Lady.

Trakehner merriefamilie T7A Kassette (hoofdstoeterij Trakehnen), waarvan er ruim 60 zijn goedgekeurd

Hengsten, waaronder de keuringswinnaars Don Kennedy (v. Donnerhall) en K 2 (v. Stradivari), evenals Fairplay (v. Frühlingsball), Nashville v/d Nethe (v. Secret), Kaiser Wilhelm (v. Lehndorff's), Kentucky (v. Donaufels ), Kandelus (door Kaiserkult), Key West (door Stradivari), Dannebrog (door Don Schufro), Zoom (door Zack), Kafka (door Elimcal xx), Kantor II (door Erzsand) , Kairos TSF (door Leonardo), Kantadou (door Beg xx), Kadre Noir (door Upan La Jarthe AA), Kleostro (door Herzbube), Kaiserwalzer (door Consul), Kampfgeist (door Traumgeist), Captain (door Impuls), Kapriolan F (door Exclusiv), Kapuccino (door Mozart), Karneol (door Impuls), Karneval (door Ibikus), Karo As (door Vollkorn xx), Karon (door Arogno), Kaspar (door Pergamos), Kassiber (door Ibikus), Kassio (door Ab Glanz), Kassius ( van Impuls), Kastilio (v. Ibikus), Kastor (v. Pergamos), Composer (v. Tipperary) of Kostolany (v. Enrico Caruso), evenals talrijke Trakehner-kampioensmerries.

Uit de legendarische Trakehner-merriefamilie van de cassette.

Kleur
Zwart
Geboortedatum
2021
Stokmaat
1.68 m
Goedgekeurd voor

Deutsches Sport Pferde

Hannover

Mecklenburg

Oldenburg

Rheinland

Westfalen

Dekgeld gust
€ 800,-
Dekgeld toeslag
€ 0,-
Dekgeld totaal
€ 800,-
Sperma beschikbaar
Vers
Overige informatie

WFFS negatief

Let op: voor de hengsten van Schockemöhle gelden andere voorwaarden! Klik hier voor de voorwaarden.

Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...