VHO Trofee

Wat een groot succes was de KWPN Hengstenkeuring, waar Renate van Uytert met onze hengst Just Wimphof de VHO Trofee Dressuur won. De tweede plaats ging naar onze hengst Incognito onder Hans Peter Minderhout.

De beste kür op muziek van de avond werd geleverd door de laatste combinatie, Renate van Uytert – van Vliet en Just Wimphof, die won met 78,125%. Haar freestyle muziek kenmerkte zich door veel harmonie.

"Ze zijn heel goed op elkaar ingespeeld, een echt team", vertelt Monique Peutz enthousiast, die samen met Adriaan Hamoen de VHO Trofee keurde. “De kür op muziek is heel lichtvoetig en straalt veel harmonie en lichtheid uit. Het is prachtig om naar te kijken en we hebben ervan genoten.”

De tweede plaats ging naar onze hengst Incognito onder Hans Peter Minderhout, die door het publiek werd uitgeroepen tot publiekslieveling. Met 77,625% behaalde deze combinatie de tweede plaats in het eindklassement.

Bij de VHO Trofee Springen was onze Hors La Loi II-zoon Hotspot de beste onder Mathijs van Asten. Mathijs: "Ik ben er heel blij mee". “Ik denk dat Hotspot een geschikt paard is voor de echt grote concoursen en ik ben blij dat we zijn talent vanavond hebben kunnen laten zien. Hij is een tijdje uit beeld geweest vanwege een koliekoperatie, maar over een paar weken staat er een 4* wedstrijd op het programma. De VHO Trofee is een mooi georganiseerde wedstrijd en een hele goede sfeer om je mee voor te bereiden.”