Volledige collectie EDS-online

Afgelopen week presenteerde het EDS-team de volledige topcollectie veulens die online geveild worden tijdens de EDS-Prinsenstad veulenveiling op zaterdagavond 29 augustus. In de middag voorafgaand aan de veiling worden meerdere veulens live gepresenteerd. In verband met de Corona maatregelen is het voor een beperkt aantal personen mogelijk deze live presentatie én online veiling bij te wonen.  Reserveer snel om van een plaats verzekerd te zijn!

Live presentatie van de veulens
Op zaterdagmiddag 29 augustus hebben fokkers de mogelijkheid om hun veulen te presenteren tijdens de live presentatie op Landgoed Culitsrode. Voor een beperkt gezelschap is het mogelijk deze live presentatie bij te wonen. Na de presentatie volgt er voor alle aanwezigen een diner, waarna de online veiling begint. De online veiling wordt gezamenlijk gevolgd onder het genot van een drankje en aansluitend live muziek.

Tickets voor het bijwonen van de online presentatie, het diner en het avondprogramma kosten €125,- p.p. Een tafel voor 6 personen kost €600,-. Reserveren? Stuur uw aanvraag met naam en telefoonnummer, alsook het aantal gasten door aan: info@excellentdressagesales.com.  Alle prijzen zijn exclusief btw.  Tijdens deze bijeenkomst zijn corona maatregelen van kracht. Meer informatie hierover vindt u op de website.

Veiling live volgen
Om thuis of vanaf de veilinglocatie mee te kunnen bieden tijdens de online veiling kunt u gebruik maken van de inloggegevens die u eerder heeft aangevraagd voor de EDS-veiling in maart. In uw account ziet u tijdens de veiling bij elk veulen hoe lang u nog mee kan bieden en wat het hoogste bod tot dan toe is. Mocht u vragen hebben over uw registratie, neem dan contact met ons op.

Foto: Pastis * Fürst Dior x Jazz x Flemmingh

Hopelijk tot ziens op 29 augustus!

Met vriendelijke groet,

 

Namens het EDS Team
Nico Witte, Joop van Uytert, Tim Coomans en Joep Schellekens,