Easy Game

2021
Wilt u in uw fokkerij meer kracht inbrengen van Piaffe en Passage dan is Easy Game zeker de geschikte partnerkeuze. De echte Topfokhengsten hebben allemaal iets aparts wat ze in de fokkerij kunnen brengen. Bij veel Easy Game-nakomelingen lijkt of de verzameling natuurlijk aangeboren is. Daarnaast brengt Easy Game ook ras en formaat in de fokkerij. Zijn kinderen lopen net als zijn vader Gribaldi met een mooie en natuurlijke bewegingsafloop in draf. Advies is wel dat de merrie een voldoende sterke galop heeft. 

Easy Game vader van

  • TSF Dalera BB en Jessica von Bredow-Werndl WK Teamgoud Tryon 2018 en EK Teamgoud Rotterdam 2019
  • Millenium, Duitse Topvererver
  • Hermès, Brons WK 6-jarige dressuurpaarden Ermelo 2018 en al op 8-jarige leeftijd Grand Prix-dressuur met scores boven 72%
  • Honoré du Soir, opvallende zoon in de Trakehner Fokkerij

Easy Game heeft de laatste jaren veel reclame gemaakt met zijn geweldige verervingskracht. Uit zijn relatief kleine jaargangen leverde hij de hengst Millennium mv. Ravel die opvallende jonge hengsten op de Duitse Hengstenkeuringen bracht. Zijn zoon Maracaná mv. Lord Loxley I werd Siegerhengst in Westfalen en voor het geweldige bedrag van € 700.000.- afgeslagen. Een andere opvallende zoon van Easy Game is Honoré du Soir mv. Latimer, die veel indruk maakte op de Trakehner Gala-avond in Neumünster. Uit de eerste jaargang van Easy Game in Nederland is onze hengst Hermès KWPN-goedgekeurd. Dalera BB (Easy Game x Handryk) is onder Jessica von Bredow-Werndl een vaste waarde voor het Duitse-Team.

Easy Game is uitgebracht tot de Lichte Tour. Easy Game kan zeer gemakkelijk aanpiafferen. Dit is zijn 2e natuur wat hij geërfd heeft van zijn vader Gribaldi, die wereldwijd meer dan 50 Grand Prix-paarden heeft voortgebracht.

Dat Easy Game zo goed fokt is ook niet verwonderlijk. Zijn moeder, de Staatspremiemerrie Evita werd Siegermerrie op de 'Landesschau' in Rheinland. Evviva, de 2e nakomeling van Evita werd op de Trakehner Hengstenkeuring in Neumünster uitgeroepen tot 'Jahressiegerstute'. De 3e nakomeling van Evita, Elvira (v. TCN Partout) werd in 2008 'Jahressiegerstute'. Haar 4e nakomeling Elba, de volle zus van Easy Game, werd 'Siegerstute' in Rheinland.

Fokker
Fam. Willemsen - den Bieman
Aaldert 20
6617 AL Bergharen
Kleur
Donkerbruin
Geboortedatum
2003
Stokhoogte
1.76 m
Goedgekeurd voor

Trakehner Verband

Dekgeld gust
€ 250,-
Dekgeld toeslag
€ 1.000,-
Dekgeld totaal
€ 1.250,-
Sperma beschikbaar
Vers
Overige informatie

Voldoet aan KWPN-röntgen eisen
WFFS-vrij

Sperma bestellen

Video's

Pedigree

Stamboek wordt geladen...