3 hengsten KWPN-goedgekeurd

Wat een prachtig succes bij het KWPN-Verrichtingsonderzoek. Twee zonen goedgekeurd van onze jonge tophengst Just Wimphof, waaronder de Kampioen van de 3-jarige hengsten Number Two en het talent Nick Wimphof, een nieuw talent erbij met Next Romancier die geweldig interessant gefokt is i.v.m. bloedspreiding. Daarnaast een zoon van Bordeaux kampioen bij de 4-jarige hengsten.

Number Two
Number Two is een sterk gebouwde hengst met veel uitstraling en de looks van vader Just Wimphof en grootvader Ferro. Hij beweegt met een zeer sterk en stabiel achterbeen en heeft een zeer goede rug/lendenpartij. We gaan deze hengst een fijne opleiding geven en verwachten zeker dat hij zeer veel aanleg heeft voor het hogere dressuurwerk. Bij veel merries in Nederland, die een heel mooi voorbeen hebben mag het achterbeen en rug/lendenpartij verbeterd worden en dan is Number Two de ideale keuze.

Voor meer info: https://www.uytert.nl/nl/number-two

Nick Wimphof
Wat een heerlijk paard in Nick Wimphof. Een hengst met een super instelling en dit heeft hij niet van een vreemde. Zowel vader Just Wimphof, moedersvader Bordeaux als zijn moeder Hiana en haar volle broer Johnny Depp hebben een uitzonderlijke goede instelling. Daarnaast komt aankomend Grand Prix-talent Foundation onder Kirsten Brouwer uit dezelfde grootmoeder. Nick Wimphof is een zeer getalenteeerd paard waarvan wij zeer veel verwachting hebben richting zijn dressuurtoekomst. 

Voor meer info: https://www.uytert.nl/nl/nick-wimphof

Next Romancier
Met Next Romancier hebben we een hengst aan ons bestand toegevoegd, met zeer interessant dressuurbloed voor de Nederlandse dressuurpaardenfokkerij. Vader Fürst Romancier en San Amour I zijn twee upcoming hengsten in de Duitse fokkerij met vele bekende paarden zoals Fasine, First Romance, For Romance I en II en de G.P. paarden West Side Story, Santiano R, Sinclair Jason, Sandro D’amour, San Coco di Amore, Sacura en Sun of May Life. Maar niet te vergeten de moeder van Next Romancier Haizenzi; een schitterende zwartbruine Nationale Elite merrie van 1.68m die op de stamboekkeuring een prachtige score kreeg van 90 punten voor exterieur, en 85 punten voor beweging, stap 85, draf 90, galop 80 en houding 85 punten. Deze sterke ‘Astrada’-moederstam geeft zeer veel beweging en sport mee. Ras en adel moet Next Romancier kunnen gaan vererven met zo’n moeder en moederstam met louter prestatiehengsten. 
Afstamming, moeder en moederstam maken een hengst interessant voor de fokkerij maar met zo'n eigen prestatie, karakter, instelling en 3 zeer goede basisgangen maken hem pas echt compleet………..Next Romancier heeft al deze ingrediënten!   

Voor meer info: https://www.uytert.nl/nl/next-romancier

 

Nick Wimphof *Just Wimphof x Bordeaux

Number Two * Just Wimphof x Ferro

Next Romancier * Fürst Romancier x San Amour I